DamianPoltorak Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Witam serdecznie, Zapraszam na prezentację mojego pierwszego modelu. Przeszedł ze miał wiele przygód, jak choćby dwukrotne malowanie, ale w końcu po wielu bojach stanął w gablotce. I mam nadzieję, że szybko staną koło niego kolejne modele . Zapraszam do komentowania. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Września 2022 Share Napisano 19 Września 2022 Podoba się taki fajny czysty na spodzie na pewno chyba bym "przerył" kalkę bo odcina się wash od reszty ale to różnie bywa z kalkami gratulacje, jaki następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 19 Września 2022 Autor Share Napisano 19 Września 2022 Obecnie trwają prace nad młodszym bratem w wersji G, warsztat jest na forum. No i otworzyłem ostatnio pudełko z Fw-190, kokpit już zrobiony. Pewnie i z niego pojawi się galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 Jak na 1 model to rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 9 minut temu, Marek K napisał: Jak na 1 model to rewelacja. Zgadzam się. Możesz okazać się cudownym dzieckiem modelarstwa. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 20 Września 2022 Autor Share Napisano 20 Września 2022 Dzieckiem to już raczej nie, lata Chrystusowe się zbliżają. Zadowalający, efekt zrzucił bym na gigantyczne pokłady cierpliwości jakimi dysponuję i brak pośpiechu przy budowie. No i waszym wpisom na forum, dużo się naczytałem i na oglądałem. Po za tym nie wszystkie mankamenty widać na zdjęciach, a jest ich sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 Ładnie, ale na miłość: rozjaśnij te fotki! To są dwa przesunięcia suwaków w apce na fonie Byłoby jeszcze lepiej widać ten model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 20 Września 2022 Autor Share Napisano 20 Września 2022 19 minut temu, Thalgonis napisał: Ładnie, ale na miłość: rozjaśnij te fotki! To są dwa przesunięcia suwaków w apce na fonie Byłoby jeszcze lepiej widać ten model. Jasne, proszę bardzo. Coś poprzestawiałem na tych suwakach. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 20 Września 2022 Share Napisano 20 Września 2022 No i sam widzisz, że o niebo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi