HubertK Napisano 25 Lipca 2008 Napisano 25 Lipca 2008 Witam Takie oto zaplecze lotniska w Duxford. Za hangarem z czołgami jest również "poligon" po którym jeździ m.in. T 34 z napisem "na Berlin!" Cytuj
Barthass Napisano 25 Lipca 2008 Napisano 25 Lipca 2008 Ten szary panzer IV ma niecenzuralny napis !! :P Cytuj
Jendrass1 Napisano 27 Lipca 2008 Napisano 27 Lipca 2008 Wycieczki zazdroszczę aż się łezka w oku kręci kiedy człowiek pomyśli, że sporo takich fantów leżało/leży w PL... ale to nie czas i miesjce na takie pogaduchy. Zdjęcia z pewnością się przydadzą przy pracy, mam nadzieje, że uda mi się podobną galerię zrobić z Kubinki. Pozdrawiam PS Niecenzuralny ? ależ dlaczego ? przecież "pipa" to po włosku nic innego jak fajka Może tak się akurat załodze wozu spodobało, bo przecież jedno i drugie można ... Cytuj
author21 Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Byłem, widziałem - kilka fajnych sprzetów, również lotniczych tam mozna znaleść. Polecam również Tank Museum Bovington !!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi