HubertK Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Witam Takie oto zaplecze lotniska w Duxford. Za hangarem z czołgami jest również "poligon" po którym jeździ m.in. T 34 z napisem "na Berlin!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Ten szary panzer IV ma niecenzuralny napis !! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Wycieczki zazdroszczę aż się łezka w oku kręci kiedy człowiek pomyśli, że sporo takich fantów leżało/leży w PL... ale to nie czas i miesjce na takie pogaduchy. Zdjęcia z pewnością się przydadzą przy pracy, mam nadzieje, że uda mi się podobną galerię zrobić z Kubinki. Pozdrawiam PS Niecenzuralny ? ależ dlaczego ? przecież "pipa" to po włosku nic innego jak fajka Może tak się akurat załodze wozu spodobało, bo przecież jedno i drugie można ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 Byłem, widziałem - kilka fajnych sprzetów, również lotniczych tam mozna znaleść. Polecam również Tank Museum Bovington !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi