Bocian Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Witam! Model budowałem prosto z pudła, jedyne co w nim zmieniłem to tunel nad silnikiem. Budowa trwała od Grudnia 2007 do 15 Trakerskiego Spotkania w Krakowie. Można ją zobaczyć tutaj. Czekam na wasze komentarze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartini Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 No kolego model czysto i estetycznie sklejony.Bardzo mi się podoba.A malowałeś sprayem czy może aerografem? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomaszDudek Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Świetny model ale dopatrzyłem się kilku śladach po wypychaczach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrBat Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Tak z ciekawości - czemu przedostatnie zdjęcie jest "na odwrót"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ccrriiss Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Model ładny za co się należy a co do tych zdjęć to są dwa wyjścia albo "obracał" je w systemowym podglądzie obrazów albo były robione Samsungiem Niektóre te telefony tak mają że obracają napisy na zdjęciach. Pozdrawiam ccrriiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bilonzo Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Na forum PKMC Kolega Bocian potwierdził iż to wina zdjęcia. A Volvo, podoba mi się i to bardzo. Ma to coś w sobie . Gratuluję modelu . Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurras Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Super sprzęcik , fajna kolorystyka , pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Ładnie i czysto wykonany model bardzo podoba mi się kolorystyka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUGER_MAN Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 No ładnie , czysto i z gustem . Troche czarnego z podszybia wyszło Ci na srebrny kolor . A tak to jest fajnie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adize Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Mi również się podoba Tak jak pisali poprzednicy, czysto i schludnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator jawkers Posted July 27, 2008 Super Moderator Share Posted July 27, 2008 Pięknie wyszedł twój model. Moje gratulacje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonnym Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 kolorki super i bardzo czyste wykonanie tylko uszczeki w bocznych szybach przydalyby sie na czarno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Piękny model do kolekcji. Świetnie dobrana kolorystyka Mogłeś się tylko pokusić o zapuszczenie lini podziału blach przy drzwiach jakąś ciemną farbką - model byłby jeszcze bardziej realistyczny, ale i tak jest Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szakal85 Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 Model naprawdę wyszedł super. Życzę kolejnych udanych modeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts