Bocian Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Witam! Model budowałem prosto z pudła, jedyne co w nim zmieniłem to tunel nad silnikiem. Budowa trwała od Grudnia 2007 do 15 Trakerskiego Spotkania w Krakowie. Można ją zobaczyć tutaj. Czekam na wasze komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 No kolego model czysto i estetycznie sklejony.Bardzo mi się podoba.A malowałeś sprayem czy może aerografem? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Świetny model ale dopatrzyłem się kilku śladach po wypychaczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Tak z ciekawości - czemu przedostatnie zdjęcie jest "na odwrót"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Model ładny za co się należy a co do tych zdjęć to są dwa wyjścia albo "obracał" je w systemowym podglądzie obrazów albo były robione Samsungiem Niektóre te telefony tak mają że obracają napisy na zdjęciach. Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Na forum PKMC Kolega Bocian potwierdził iż to wina zdjęcia. A Volvo, podoba mi się i to bardzo. Ma to coś w sobie . Gratuluję modelu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Super sprzęcik , fajna kolorystyka , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Ładnie i czysto wykonany model bardzo podoba mi się kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 No ładnie , czysto i z gustem . Troche czarnego z podszybia wyszło Ci na srebrny kolor . A tak to jest fajnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 Mi również się podoba Tak jak pisali poprzednicy, czysto i schludnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 27 Lipca 2008 Super Moderator Share Napisano 27 Lipca 2008 Pięknie wyszedł twój model. Moje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 kolorki super i bardzo czyste wykonanie tylko uszczeki w bocznych szybach przydalyby sie na czarno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Piękny model do kolekcji. Świetnie dobrana kolorystyka Mogłeś się tylko pokusić o zapuszczenie lini podziału blach przy drzwiach jakąś ciemną farbką - model byłby jeszcze bardziej realistyczny, ale i tak jest Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 4 Września 2008 Share Napisano 4 Września 2008 Model naprawdę wyszedł super. Życzę kolejnych udanych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi