Gulumik Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Witam jeden z moich ostanich projektów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 BDB jak na "siedem dwójkę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Ogólnie model bardzo pozytywny. Podoba mi się to, że dajesz dużo dodatków itp na model. Lewe koło nie dotyka podłoża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Skrzynka jest przymocowana na jakichś łapach, czy leży sobie ot tak luźno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonak Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Wnętrze w Panzergrau?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 27 Lipca 2008 Autor Share Napisano 27 Lipca 2008 Model stoi ok tylko tło miałem wygiete do sesji, Pz grau niestety to nie mój pomysł i tak musi zostać. Cieszę się że model się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Zacny model. I to w skali 1:72. Szacunek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 bardzo ładny, podoba mi się. może trochę zbyt czysty w górnej części, ale to już moje czepialstwo. polecam twojej uwadze zestaw Preisera z pamperkami do Sd.Kfz.251, to zawsze ożywia model. pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat KRUGER-a Napisano 27 Lipca 2008 Share Napisano 27 Lipca 2008 Kozacki modes, przede wszystkim dobre wykonanie. Ogółem model jest spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi