Pafica Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Matildka po niedawno wykonywanej reaktywacji zaczynała już trącić myszką. Wziąłem więc pędzel w łapę obtłukłem ją, a potem pobawiłem się z gąbką. Takie obicia oczywiście pewnie nigdy nie powstały, i nie są zgodne z moją doktryną ale wygląda to efektownie. Tak było: Potem tak: A teraz jest tak: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Bardzo ładne obicia - niezły efekt jak na tą skalę! Brawo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszek Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Ładniutki model z super odbiciami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Podchorąży Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Cześć, Niezła ewolucja modelu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Zdecydowanie druga wersja wygląda lepiej. Obicia jak na skalę rewelacyjnie wyglądają, choć jak sam podkreśliłeś mają być efektowne, anie realistyczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JŚ Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Dobrze Pafica, próbuj, próbuj nowego i będzie dobrze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak45 Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Kolega na przykladzie przedstawil jedyny sluszny kierunek w rozwoju naszych umiejetnosci modelarskich. Zdjecia tez coraz lepsze. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 no no ale dostała wycisk na tej pustyni... Matyldzie dodało lat ale wygląda piękniej... go ahead jak mówią tam gdzie jestem. pozdrowienia - jak mówią gdzie indziej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Bardzo ładne obicia - niezły efekt jak na tą skalę! Brawo! Jako ze po H1 okres ochronny się skończył, to w pełni sie nie zgodzę z przedmówcami. Za bardzo sie zajaleś wieża,a za mało kadłubem.Nieproporcjonalnie wobec niej. Niestety, nalezy obijać i w mniej dostepnych, bądx płaskich powierzchniach...np przednia płyta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reggy Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 A ja nie zgodzę się z przedmówcą słynnym z mega-młotkowania modeli Dla mnie jest okej, obity tam gdzie jest użytkowany i gdzie mógł być ostrzeliwany z broni małokalibrowej (czyli np. przód wieży). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gościu Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Ja natomiast, z mało odwróconymi, niestety,niewszystkie powstaja po ostrzałach, wiekszośc to eksploatacyjne p.s. mojemu przedmówcy, poleciłbym dodatkowo przestudiowanie efektów piaskowania piach+wiatr+stal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts