copycat Napisano 20 Listopada 2022 Share Napisano 20 Listopada 2022 Coś jest nie tak, chyba antislip. Jakbyś pędzlem gęstą farbę rozsmarował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madeira Napisano 21 Listopada 2022 Share Napisano 21 Listopada 2022 Dodatkowo chyba za ciemne kolory wyszły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Listopada 2022 Share Napisano 21 Listopada 2022 1 godzinę temu, madeira napisał: Dodatkowo chyba za ciemne kolory wyszły. Kolory są ok, ale właśnie antyslip chyba trochę za grubo. Po pierwsze, że zgubił fakturę ziarna i bardziej wygląda na szpachel, a po drugie po oderwaniu taśmy widać strasznie wysokie i nierówne (grubość) krawędzie. Szczególnie widoczne w tylnej części. Musisz trochę zgubić to brudzeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Listopada 2022 Autor Share Napisano 27 Listopada 2022 Obłędnie grube kalkomanie już przyklejone. Stare były jak Mojżesz, kiepsko reagowały na płyny zmiękczające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Wash rozumiem jeszcze nie wytarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Na pierwszym zdjęciu wygląda jak wyciągnięty po kilku latach z zakurzonego strychu , dziwne te Twoje modele, jeden lepszy, drugi słabszy, ten to aspiruje do tej drugiej kategorii niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Listopada 2022 Autor Share Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) W dniu 27.11.2022 o 16:51, mandrivecs napisał: Wash rozumiem jeszcze nie wytarty? W rzeczy samej absolutnie!!!!! Mam nadzieję, że te wszystkie niedoskonałości znikną pod ekwipunkiem. Zdjęcia robione telefonem, niecałkowicie oddają wygląd modelu. Zgadzam się ,że to model raczej drugiej kategorii, ale działam dalej!!!! Planuję lekki weathering , wzorując się na poradniku (co prawda to australijski Abrams), ale kurz wszędzie jest podobny!!!! Edytowane 29 Września 2023 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 7 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2023 (edytowane) Czas wrócić do Abramsa- pakunki na wieżę pomalowane. Edytowane 29 Września 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 16 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2023 (edytowane) Dokleiłem cały sprzęt na wieżę i myślę te to już koniec warsztatu: Edytowane 29 Września 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi