Lipa Napisano 14 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2023 Tymczasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 (edytowane) Niezłe tu Pan odstawiasz rocco - barocco i horror vacui Trochę nie mój styl, ale bardzo efektowne. No i na pewno przednia zabawa aerografem! Edytowane 14 Stycznia 2023 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 14 Stycznia 2023 Share Napisano 14 Stycznia 2023 N tych torpedach to trochę za dużo tego baroku przyduś je trochę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 14 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2023 Powiedzmy, że efekty na torpedach są takie.. Rubensowskie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 19 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2023 łUtka dostała biedronau. Cygara potapowałem silverem abtajlunga. Zobaczę jeszcze po lakierze a nie chcę przegiąć pały. Najwyżej dołożę kolejną warstwę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 20 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2023 Zło wcielone. Ciemny, niemal czarny jak piekło łosz. Miotało mnie jak szatan gdy nakładałem. Nie wiem czy model to przeżyje bo zaczął mi się rozsypywać. Zaczęły mi elementy odpadać Taka diabelska moc 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 23 Stycznia 2023 Share Napisano 23 Stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 28 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2023 FERTIG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi