MACIAS1989 Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Witam! Jako iż jest to mój pierwszy post na modelwork'u chciałem się przedstawić. Nazywam się Maciek i pochodzę z Olsztyna. O istnieniu forum dowiedziałem się od kolegi Mr.Bat'a a do napisania tego postu zachęcił mnie kolega reggy. Chciałem Wam zaprezentować KW-1 w skali 1:35 z Trumpeter'a. Jest to mój trzeci model, więc nie spodziewajcie się rewelacji W dwóch miejscach nie usunąłem śladów po formach, umknęły mi i dzisiaj zauważyłem, że na wieży jest mały odcisk palca, ogólnie się starałem. Chciałem pobrudzić jeszcze gąsienice, poprawić troche tłumiki, ale upał tak na mnie działa, że mi się nie chce i nie wiem czy kiedykolwiek zachce Kilka fotek: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Maciek to mój ziom Wiesz, że jak na trzeci model jestem w pozytywnym szoku, udało Ci się uniknąć wielu błędów początkujących, wash udał Ci się od razu i to jeszcze jak, obicia mają fajny kolor i są w porządku, ładne przebarwienia. Co najbardziej mi się nie podoba, to koła jezdne- były one stalowe i na styku z gąską powinny być albo wypolerowane od jazdy albo chociaż ciemnostalowe. I sopelek rządzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Model naprawdę świetny dołożyłbym tylko wspomniane wyżej obręcze kół na jakiś metalizer oraz to samo na gąskach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Prawdziwy Ruski Tank z IIWś . Jak na trzeci model to jestem pod wielkim wrażeniem, tym bardziej widząc te ślady eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 zajefajnie jak na 3 model Widać że ten sowiet się orobił na froncie biedny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MACIAS1989 Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Dziekuję bardzo koła miałem poprawić i pometalizować zęby kół napędowych, ale jak już pisałem jakoś nie moge się do tego zabrać kiedyś poprawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Bardzo ładna maszyna z mroźnym klimatem, na obręcze może wystarczyłby ołówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 No Maciek, postępy robisz w zastraszającym tempie. Washa od razu załapałeś Poza kilkoma niedociągnięciami jest super i jak tak dalej pójdzie to na koniec wakacji to ty mnie uczyć będziesz ;) Się doczekać nie mogę Twojej czwóreczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Mi się nie podoba jedynie ten sopel na lufie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 A dlaczemu, fajny jest ten sopelek. Oprócz zwykłego brudzenia czołgu jest w nim coś ciekawszego, fajnego. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo fajny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 sopelek mi się podoba tylko odnoszę wrażenie że przy strzale zniknął by po nim ślad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej2 Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Można by powiedzieć tak charosza maszina ale powiem tak Wyrombiasty tank Bardzo ładnie wyszły ci te ślady eksploatacji. Za tank należy Ci sie dużżżżżżeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Naprawdę dobrze wygląda ten model. Na mój gust za dużo na nim śladów eksploatacji, ale za to zrobione na dobrym poziomie. Jedynie te obręcze kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Jak na trzeci model to jest super.Aż się boję pomyśleć co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MACIAS1989 Napisano 2 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2008 Dziękuję za wszystkie pochwaly i krytyki Wszystko wezme sobie do serca i obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi