rafau Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Witam figurka wydrukowana z VX-LABS Mój pierwszy wydruk na mono X 6k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 3 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2022 Cdn. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 Nooo ciałko zjawiskowe Świetnie wycieniowane. Suknia/narzuta też już skończona, czy jeszcze coś będziesz z nią dział? Ps. Miła odskocznia od samych helmutów, Ivanów. Tommych i innych takich na forum ;P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 4 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2022 9 godzin temu, neptun1939 napisał: Nooo ciałko zjawiskowe Świetnie wycieniowane. Suknia/narzuta też już skończona, czy jeszcze coś będziesz z nią dział? Ps. Miła odskocznia od samych helmutów, Ivanów. Tommych i innych takich na forum ;P. Narazie tylko sama skóra. Nad kolorem sukni to jeszcze mysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 No ja to pod wrażeniem jestem. Skóra super i na dodatek kawał figury .Chyba przechodzi moje wyobrażenie( robiłem 2 sztuki na 180 mm i wydają mi się duże).siadam i obserwuję postępy no i mam prośbę o foto twarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2022 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 5 godzin temu, gren napisał: foto twarzy Kolega pytał Bardziej serio - bardzo dobra robota, bezbłędne cieniowanie. Włosy też doskonale wyszły, a z tym jest zwykle ciężko. Życzę powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 Dzięki. Z niecierpliwością będę obserwował dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2022 Tu mam narazie tylko takie z wczesniejszego etapu, ogolnie glowe ma mocno przechyloną i oczka przymrużone wiec tam duzo przy niej nie grzebie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 No genialnie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Grudnia 2022 Share Napisano 5 Grudnia 2022 cieniowanie skóry rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 Oczy są ekstra .Prawde mówiąc patrzę głównie na oczy i usta. Zaczyna mnie kusić tą łaska. Da się taką wydrukować w mniejszej skali ? Bo o druku 3d mam mniejsze pojęcie niż o wpływie zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 6 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2022 3 godziny temu, gren napisał: Oczy są ekstra .Prawde mówiąc patrzę głównie na oczy i usta. Zaczyna mnie kusić tą łaska. Da się taką wydrukować w mniejszej skali ? Bo o druku 3d mam mniejsze pojęcie niż o wpływie zorzy polarnej a miesiączkowanie pingwinów. 0 mozna rozne wielkosci , ograniczaja tylko mozliwosci drukarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 6 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2022 jescze troche roboty ale coraz blizej 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 1 minutę temu, rafau napisał: jescze troche Jeszcze trochę i do tematu będą mogli wejść tylko użytkownicy po potwierdzeniu pełnoletności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 Jest tak... Ale nawet mając zupełnie inne hormony we krwi to malowanie tego półprzezroczystego materiału trzeba docenić, według mnie... Gratulacje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gren Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 15 minut temu, rafau napisał: mozna rozne wielkosci , ograniczaja tylko mozliwosci drukarki Dzieki za info. Podejrzewam do tematu do niedzieli , i ewentualnie wtedy bede miał kolejny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 6 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2022 2 minuty temu, pmroczko napisał: Jest tak... Ale nawet mając zupełnie inne hormony we krwi to malowanie tego półprzezroczystego materiału trzeba docenić, według mnie... Gratulacje! a ja to pierwszy raz w zyciu zrobilem nawet nie wiem czy tak zostawić. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 Ja bym powiedział, że tak, bo jest super. Tak między nami - ile ona waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafau Napisano 6 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2022 4 minuty temu, pmroczko napisał: Ja bym powiedział, że tak, bo jest super. Tak między nami - ile ona waży? puste w srodku ,scianka chyba 3,5 MM, zywica wiec leciutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 Sama postać może nieco kachektyczna, ale malowanie piękne, a ten prześwitujący muślin to naprawdę coś. Podziwiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 2 minuty temu, zaruk napisał: kachektyczna Co masz na myśli? Może poznam dziś nowe słowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 Nieco wychudzona, teraz będzie zrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 6 Grudnia 2022 Share Napisano 6 Grudnia 2022 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi