Observer Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 Założenie było takie, aby zrobić to prosto z pudła bez inwestycji w akcesoria do tego modelu i zobaczyć jak to wyjdzie. Nie mogłem się jednak powstrzymać i dokupiłem dość skomplikowane carbonowe kalki. Bez nich po prostu trudno było by mówić o niehomologowanej wersji R. Najbardziej głowiłem się nad doborem odpowiedniego koloru ramy. Właściwie jedynym producentem, który robi odpowiedni lakier jest Zero Paints i jest to metaliczny podkład z zielonym filtrem. 8 Quote
Mkbewe Posted December 19, 2022 Posted December 19, 2022 Piękny jest ten zielony kolor jak i cały model. Z karbonem mu do twarzy, bardzo ładny 1 Quote
Observer Posted January 5, 2023 Author Posted January 5, 2023 4 godziny temu, Angus73 napisał: Genialny! No może nie do końca, ale wstydu nie ma . Teraz żałuję trochę, że nie przewierciłem tarcz hamulcowych zamiast je washować. Quote
Recommended Posts