Observer Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 Założenie było takie, aby zrobić to prosto z pudła bez inwestycji w akcesoria do tego modelu i zobaczyć jak to wyjdzie. Nie mogłem się jednak powstrzymać i dokupiłem dość skomplikowane carbonowe kalki. Bez nich po prostu trudno było by mówić o niehomologowanej wersji R. Najbardziej głowiłem się nad doborem odpowiedniego koloru ramy. Właściwie jedynym producentem, który robi odpowiedni lakier jest Zero Paints i jest to metaliczny podkład z zielonym filtrem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mkbewe Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 Piękny jest ten zielony kolor jak i cały model. Z karbonem mu do twarzy, bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 19 Grudnia 2022 Share Napisano 19 Grudnia 2022 Piękna bestia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macio4ever Napisano 29 Grudnia 2022 Share Napisano 29 Grudnia 2022 Miodzio! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 5 Stycznia 2023 Share Napisano 5 Stycznia 2023 Genialny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Observer Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2023 4 godziny temu, Angus73 napisał: Genialny! No może nie do końca, ale wstydu nie ma . Teraz żałuję trochę, że nie przewierciłem tarcz hamulcowych zamiast je washować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi