Przemo1CK Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Witam! Właśnie ukończyłem jeden z najdziwniej wyglądających pojazdów niemieckich z okresu II Wojny Światowej - Steyr 250... Model to żywica (Wespe Models) + troszkę drutu... na pewno dorobię do niego załogę, ale póki co prezentuje gotowy model. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 bardzo fajnie pomalowany model jestem poczatkujacym modelarzem wiec mozesz napisac w jaki sposob uzyskales ten efekt pobrudzenia karoseri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Świetna pchła Ci wyszła Kurczę żeby mieć takiego na chodzie to był by szpan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Kurczę żeby mieć takiego na chodzie to był by szpan Wyobrażam sobie jak lecisz przez centrum i laski Cie zaczepiają Co do modelu to fajniutki , maleństwo ma swoje uroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 No a jak Tu chromy, tam czarna perła, jasna skóra i wiatr we włosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 No a jak Tu chromy, tam czarna perła, jasna skóra i wiatr we włosach No to chyba że tak , ja myślałem ze ty takim styranym chcesz wylecieć na lans ;d . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Piękna maszynka. Ma swój urok :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Model ekstra, ale osobiście nie podobają mi się te zakurzenia karoserii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 modelik jest delux wszysko na swoim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Bardzo sympatyczny modelik. Ale najśmieszniejszym pojazdem III Rzeszy jest Kugelpanzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Ciekawa pchełka. Jeśli kierowca naprawdę potrzebował tych słupków wskazujących koniec pojazdu to oceniam go na jakieś -8 dioptrii... Ładnie wyszły siedzenia, ale szkoda że nie zmieniłeś/poprawiłeś plandeki chusteczką bo wygląda drewniano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi