Paweł Czarnocki Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Już wtedy się zabezpieczali przed dronami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Nieee Paweł, on do piekarnika idzie, nadziewany śliwkami będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia 22 minuty temu, Rafał B napisał: Nieee Paweł, on do piekarnika idzie, nadziewany śliwkami będzie Ohhh ale będzie żarło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia Hihi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 1 Maja Autor Share Napisano 1 Maja Przemek z Panzerwerkdesign podesłał właśnie trochę nowości do mojego Stuga z RFM. Czadowe elementy. Będzie jeszcze zimmerit ATTACK i jarzmo z lufą PanzerArt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 1 Maja Autor Share Napisano 1 Maja Podziałałem dziś. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Maja Share Napisano 1 Maja Ten łańcuszek jest ruchomy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja 9 godzin temu, Paweł Czarnocki napisał: Ten łańcuszek jest ruchomy ?? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja Dzisiejszy postęp. Szczeliny między płatami zimmeritu na końcu będę szpachlował pewnie jakimś Surfacerem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 2 Maja Autor Share Napisano 2 Maja Zimmerit z przodu gotowy. Wypełniłem szczeliny Surfacerem oraz wyszlifowałem krawędzie. Budową idzie dosyć sprawnie. Myślę że pora na zawieszenie i gąsienicę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 4 Maja Autor Share Napisano 4 Maja Będę robić tego StuGa jeszcze raz. Niestety dałem dupy z zimmeritem. Tym razem będzie DEF. Model odbieram we wtorek. Tymczasem na teciaku Surfacer. Jest kilka miejsc do szlifu ale to jak farba będzie całkowicie sucha i twarda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja 27 minut temu, Konrad-Ciba napisał: Będę robić tego StuGa jeszcze raz. Niestety dałem dupy z zimmeritem. Tym razem będzie DEF. Model odbieram we wtorek. Napisz coś więcej, co nie gra, może to czas na zimmerit swojej roboty :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 4 Maja Autor Share Napisano 4 Maja 17 minut temu, Evildead napisał: Napisz coś więcej, co nie gra, może to czas na zimmerit swojej roboty :). Normalnie popełniłem błąd nie szlifując go przez co wyszedł gruby. Z DEFem będzie spoko, nakładałem na dwóch Beobach i nie żałuję. We wtorek rozpoczynam pracę. Model nie będzie miał już tyle dodatków ale napewno będzie z lepszym zimmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja Po takich zakupach myślę, że mój wieloletni związek zostałby zakończony: https://nowy-etap.pl/ nie pomogą rabaty nawet 12%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 4 Maja Autor Share Napisano 4 Maja 19 minut temu, robertmodelarz napisał: Po takich zakupach myślę, że mój wieloletni związek zostałby zakończony: https://nowy-etap.pl/ nie pomogą rabaty nawet 12%. To może w końcu zrób te zakupy. Hihi A tak na poważnie. Dodatki otrzymałem do pierwszego StuGa. W drugim wariacie kupiłem tylko model i zimmerit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Maja Autor Share Napisano 6 Maja Kolejny w podkładzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja W dniu 27.04.2024 o 21:05, Konrad-Ciba napisał: Wymęczony. Gotowy na malunki. Dobrze że rozważasz opcje poprawki jak ktoś coś zasugeruje i poprawiasz , o wiele lepiej teraz tył, w końcu po to forum, wszyscy chcemy lepszych modeli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Konradzie aby twojemu BT-7 nie było smutno to ja zaczynam swojego. Właśnie przyszły kapciuszki do niego. To małe było w tym dużym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 6 Maja Autor Share Napisano 6 Maja Godzinę temu, Evildead napisał: Dobrze że rozważasz opcje poprawki jak ktoś coś zasugeruje i poprawiasz , o wiele lepiej teraz tył, w końcu po to forum, wszyscy chcemy lepszych modeli . Powiem szczerze, że czasami wpadam z rutynę. Dobrze, że wróciłeś na to uwagę. Na Teciaku aktualnie schnie podkład bo trzeba właśnie tam podszlifować trochę. Za parę dni będzie gotów na bazę. Godzinę temu, Paweł Czarnocki napisał: Konradzie aby twojemu BT-7 nie było smutno to ja zaczynam swojego. Właśnie przyszły kapciuszki do niego. To małe było w tym dużym Super! Dawaj na warsztata go wrzucaj. Ja sobie zarezerwowałem już gąsienice i blachy i czekam na dostawę do sklepu. Jutro zaczynam ponownie StuGa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 7 Maja Autor Share Napisano 7 Maja W międzyczasie zrobił się Ferdek. Jedynie dziś sobie jeszcze liny Eureki zamówiłem to niedługo sobie przykleję jedną na bok, tam gdzie nie ma zacisków na linę i umyję model do podkładu. I jak wspomniałem jeszcze raz StuG, teraz z DEFem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 7 Maja Autor Share Napisano 7 Maja Duże pudło i mój pomocnik. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja 8 godzin temu, Konrad-Ciba napisał: Duże pudło i mój pomocnik. Duże pudło, ale i dużo ładnych części , książeczka w środku miły dodatek, szkoda że lufy nie dołożyli i szybka odlana razem z ramka jak to w das werk... , tak szybko z nim nie pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja 9 godzin temu, Konrad-Ciba napisał: W międzyczasie zrobił się Ferdek. Jedynie dziś sobie jeszcze liny Eureki zamówiłem to niedługo sobie przykleję jedną na bok, tam gdzie nie ma zacisków na linę i umyję model do podkładu. Jaki to będzie numer ?, bo masz osłonę jarzma założona jak w Elefantach, masz śruby od zewnątrz, taki sposób montażu pojawiał się sporadycznie w działach Ferdinand , był to standard na słonikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 8 Maja Autor Share Napisano 8 Maja 3 godziny temu, Evildead napisał: Jaki to będzie numer ?, bo masz osłonę jarzma założona jak w Elefantach, masz śruby od zewnątrz, taki sposób montażu pojawiał się sporadycznie w działach Ferdinand , był to standard na słonikach. A nie wiem, coś się znajdzie. Z tą osłoną to już sam nie wiedziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 8 Maja Autor Share Napisano 8 Maja PS Jak masz jakieś kwity na czołg z tak zamontowaną osłoną działa będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi