Bengal Napisano 5 Stycznia 2023 Share Napisano 5 Stycznia 2023 Cześć, w końcu skończyłem mój chyba największy projekt baza to zestaw Tamiya no 61117 dodatki to zestaw żywiczny eduarda, kalki exito + kilometry kabelków, drucików w silniku beczki i narzędzia od @Przemek Przybulewski dzięki wielkie za cierpliwość w wydruku no i moja pierwsza podstawka od 0 która mi się nawet podoba mam, nadzieję że się podoba 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 5 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2023 dwie fotki się nie zmieściły 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Model i podstawka fantastyczne, gratuluję Nie mam się do czego uczepić, więc ajabym jedyne co poprawił, to ten sznur - farfocle delikatnie go zdradzają, może gdyby zanurzyć go wcześniej w wodzie z wikolem i uformować, byłoby to mniej widoczne? Ale to tylko moje czepialstwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Całość komponuje się całkiem przyjemnie, podstawka tylko jak dla mnie ciut za wysoka. Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 bardzo ladny model, tylko mlotek na beczce slaby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2023 (edytowane) 13 godzin temu, jachud3 napisał: Model i podstawka fantastyczne, gratuluję Nie mam się do czego uczepić, więc ajabym jedyne co poprawił, to ten sznur - farfocle delikatnie go zdradzają, może gdyby zanurzyć go wcześniej w wodzie z wikolem i uformować, byłoby to mniej widoczne? Ale to tylko moje czepialstwo dzięki!, w sumie nie pomyślałem o wikolu hmm, spróbuję to poprawić,dzięki za podpowiedź!. 10 godzin temu, barszczo napisał: Całość komponuje się całkiem przyjemnie, podstawka tylko jak dla mnie ciut za wysoka. Podoba się dzięki! też mi się tak wydaje, że jest za "duża" ale próbowałem dopasować wymiar do wydrukowanych zdjęć może któraś następna będzie niższa hehe 9 godzin temu, BRAVO112 napisał: bardzo ladny model, tylko mlotek na beczce slaby.. dzięki, rozwiniesz o co chodzi? bardzo lubię konstruktywną krytykę a Twoja raczej nic nie wnosi, chyba że jest zwykłą przypierdolką bo coś Ci nie pasuję i musisz coś napisać btw jeśli uważasz, że jest słaby i miałbyś jakąś poradę dla mnie to chyba lepszym miejscem na Twoją radę jest mój ostatni post w warsztacie z poniedziałku? Tam jest zdjęcie młotka, tam nic nie napisałeś ? Edytowane 6 Stycznia 2023 przez Bengal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Godzinę temu, Bengal napisał: że jest słaby i miałbyś jakąś poradę dla mnie to byl tylko zart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 6 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2023 34 minuty temu, BRAVO112 napisał: to byl tylko zart jak dla mnie nie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 6 Stycznia 2023 Share Napisano 6 Stycznia 2023 Masa roboty i czasu, ale warto było, bo efekt jest bardzo fajny. Te narzędzia ( z młotkiem włącznie) dodają klimatu. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 7 Stycznia 2023 Share Napisano 7 Stycznia 2023 Sam model wyszedł fajnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi