Sitof Napisano 11 Stycznia 2023 Share Napisano 11 Stycznia 2023 Witam. Jakiś czas temu odnalazłem ciekawy temat rodem z II Wojny Światowej a poświęcony zwalczaniu przez Brytyjczyków nocnych nalotów na wyspy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitof Napisano 11 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2023 ... postanowiłem stworzyć wizualizację przestrzenną tego typu działań. Do zrobienia posłużył mi model firmy MPM 72568 Havoc Mk.II Turbinlite w skali 1/72 oraz aby podkreślić przestrzenność w skali 1/144 dwa modele Hurricane oraz w 1/200 Ju-88. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 11 Stycznia 2023 Share Napisano 11 Stycznia 2023 Pomysłowa wizualizacja, podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 11 Stycznia 2023 Share Napisano 11 Stycznia 2023 Kombinacja alpejska, ale sam pomysł - super. I wykonanie też bardzo dobre. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 kozak pomysł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 2 godziny temu, Bengal napisał: ale tło by się większe przydało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 49 minut temu, meser111 napisał: ja tak nie napisałem mi się podoba, mógłbym mieć w pokoju taką "dioramkę" / obraz / scenę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 Ciekawy pomysł i wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 Super pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitof Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2023 Bardzo dziękuję za słowa uznania. Postaram się umieszczać zdjęcia podobnych przestrzennych projektów - trochę tego w szufladzie mam. Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi