El Commendante Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Jak dla mnie już jest finito od dawna Czy błoto się "trzyma"? Czytaj z czego je wykonałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 17 Września 2010 Autor Share Napisano 17 Września 2010 Czy błoto się "trzyma"? Czytaj z czego je wykonałeś Smile Pigmenty kładzione na mokry Sidolux. Fajna sprawa, jakby to poćwiczyć to niezłe efekty wychodzą. Po wyschnięciu są nie do ruszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Hmm i nie są błyszczące jak widać, ciekawy patent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 18 Września 2010 Autor Share Napisano 18 Września 2010 Po raz kolejny oleje i pigmenty na górę. Do tego fotki z namiotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 22 Września 2010 Autor Share Napisano 22 Września 2010 Jakoś tak łyso wyglądał bez żadnych oznaczeń, więc domalowałem mu krzyże (jeden lepiej, drugi gorzej). A jak już szaleć to szaleć - dorobiłem trochę zwisów na gąskach. Następne foty już w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Wiecie co, tak ostatnio przyglądam się gąsienicom z przodu i zauważyłem, że one opadają, a na modelach często są naprężone przy napędzie z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 23 Września 2010 Autor Share Napisano 23 Września 2010 Galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Obejrzałem Twoją walkę z tym modelem od poczatku i to co jest teraz jest rewelka.Az dziw,że model przetrwał wszystkie te zmiany.Świetny postęp,oby tak dalej. A z nim nic juz nie zmieniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 24 Września 2010 Autor Share Napisano 24 Września 2010 Az dziw,że model przetrwał wszystkie te zmiany. Przyznam, że i mnie to dziwi, biorąc pod uwagę fakt, że pomiędzy malowaniem piaskowym a obecnym nie zmywałem modelu. Psiknąłem po prostu grubą warstwę PG Kontury kalek zniknęły dopiero w połowie prac nad zimowym kamuflażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi