MrBat Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Stara Tamiya. Model zrobiony jakieś 5 lat temu. Potem był poddany renowacji. Dwukrotnie. Ostatecznie stał się modelem testowym tysiąca i jednej techniki. W ostatecznym rozrachunku nawet mi się podoba. A Wam? Warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Witam! Ładny model.Podoba mi się. Fajne wygląda białe kamo-efektowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Kawał dobrej roboty, aby jeszcze lepiej wyglądała twoja robota, powinna być dioramka nawet z ludzikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Podoba mi sie, ciekawe efekty oby tak dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Cześć Bardzo ładny model Ci wyszedł, fajnie wyszło to przetarte białe kamo Moim zdaniem powinieneś trochę bardziej zróżnicować kolor błota na kołach ale to szczegół. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Bardzo efektownie pomalowany i ubłocony! Ale do pełni szczęścia brakuje choć paru "metalicznych" akcentów na gąsienicach i kole napędowym oraz napinającym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 A mi też się podoba. Mimo że, tak jak napisałeś, model był testowym to nie ma tu żadnej przypadkowości we wszelkiego rodzaju śladach eksploatacji. Wszystko robione z głową. Jedyne czego brakuje to, tak jak wspomniał reggy, wytarcia na gąskach i kołach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszek81 Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Modelik rewelacja sam podobny zrobilem ale duzo mu brakuje do Twojego. Mnie bardzo sie podoba. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 Obiektywnie rzecz biorąc - super Subiektywnie rzecz biorąc - nie cierpię białego kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi