Marcin M. Napisano 18 Stycznia 2023 Share Napisano 18 Stycznia 2023 Bardzo przyjemna figurka. Zadowolony z niej jestem, bo udało mi się uzyskać dość dobre efekty, mimo braku aerografu. Jest to część większej całości, warsztat znajdziecie TUTAJ M. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Stycznia 2023 Share Napisano 18 Stycznia 2023 miotacz ognia robi robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 18 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 18 Stycznia 2023 10 minut temu, M.A.V. napisał: miotacz ognia robi robotę Dzięki, pomysł wpadł w ostatniej chwili, bo taki smutny był, no i chciałem jakiś akcent jasny dać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 19 Stycznia 2023 Share Napisano 19 Stycznia 2023 Ciekawy ten model. Podoba mi się. Można by zakwalifikować do sekcji "Pojazdy wojskowe". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 W dniu 18.01.2023 o 21:17, Marcin M. napisał: Bardzo przyjemna figurka. Zadowolony z niej jestem, bo udało mi się uzyskać dość dobre efekty, mimo braku aerografu. Jest to część większej całości, warsztat znajdziecie Coś tam na rękawie widzę... Flaga jakaś, czy cóś... Chyba Serbia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 A może to Francja jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2023 22 minuty temu, Mr_X napisał: Coś tam na rękawie widzę... Flaga jakaś, czy cóś... Chyba Serbia... 15 minut temu, Mr_X napisał: A może to Francja jest? Ta, albo Słowacja. Oj, no weź się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr_X Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 (edytowane) 26 minut temu, Marcin M. napisał: Ta, albo Słowacja. Oj, no weź się ! I to dobre, że coś kojarzę z gieografii przynajmniej. https://www.youtube.com/watch?v=cmHMcANFxv8 Edytowane 30 Stycznia 2023 przez Mr_X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 Przecież widać od razu, że to hiszpański nurek! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 Flaga Rosji? Hmm... takie trochę skojarzenie to 'Orzeł biały' Marcina Przybyłka, ale może się mylę... ale i tak warto przeczytać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi