Marcin M. Napisano 30 Stycznia 2023 Share Napisano 30 Stycznia 2023 Cześć, koleżeństwu! W drugiej części nie będzie orka, tylko biedniejszy kuzyn z zachodu. Inbox 1. Goblin Mech, w beczce po oleju, bo one trochę mniej biegłe w mechanice są. Inbox 2. Dwarf Flamethrower, chyba go w naszych barwach zrobię dla odmiany. Wesoła zabawa w berka będzie, gdzieś na ziemi niczyjej. Goblinowemu mechowi muszę przerobić nóżkę, bo trochę zbyt statyczny jest. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Lutego 2023 Autor Share Napisano 2 Lutego 2023 Chachary w podkładzie, Grey Seer od Citadel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Lutego 2023 Autor Share Napisano 12 Lutego 2023 Zacząłem mecha. Beczka najpierw była niebieska ale pomyślałem, że warto byłoby pokazać, z czyjego sprzętu gobliny korzystają. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Lutego 2023 Autor Share Napisano 13 Lutego 2023 (edytowane) Brudasek. W RuZZkiej beczce. Ale buzia Czesia zajebiaszcza. Edytowane 14 Lutego 2023 przez Marcin M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Lutego 2023 Autor Share Napisano 21 Lutego 2023 Dodam jeszcze chorągiewkę i będzie gotów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Lutego 2023 Autor Share Napisano 22 Lutego 2023 Takie sobie barwy wymyśliłem dla goblinowej armii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Lutego 2023 Autor Share Napisano 24 Lutego 2023 Poprawiłem rozmiary chorągwi, bo była za mała trochę. Pierwszy figurant gotowy, żeby tu nie śmiecić, wstawiłem GALERIĘ gdzie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 25 Lutego 2023 Autor Share Napisano 25 Lutego 2023 Zacząłem malowanie operatora zapalarki. Kompletnie nie mam pojęcia o NMM i nawet nie liczę na osiągnięcie zbliżonego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 Stan na dzisiaj... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Marca 2023 Autor Share Napisano 3 Marca 2023 (edytowane) Ciężko idzie, ale coś niecoś widać. Sądzę, że po pomalowaniu reszty elementów potrzebne będzie wyostrzenie kontrastu. Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Edytowane 3 Marca 2023 przez Marcin M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Marca 2023 Share Napisano 3 Marca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 5 Marca 2023 Autor Share Napisano 5 Marca 2023 Czapeczka. Zrobiłem w szachownicę żeby nie było tak nudno i regulaminowo. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Marca 2023 Autor Share Napisano 6 Marca 2023 Plecaczek. Jutro pewnie jakieś obicia dojdą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Marca 2023 Autor Share Napisano 8 Marca 2023 Armatura zasilająca w napalm. Zmieniłem kolorystykę, bo tamto wyglądało jak zamszowy tornister. Wnętrze obudowy po obejrzeniu zdjęcia poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 21 Marca 2023 Autor Share Napisano 21 Marca 2023 (edytowane) Sukienkę dałem mu dwukolorową, żeby przełamać monotonię. Na razie gotów, zabiorę się za planowanie podstawki i płomyka. Posadzić drzewko, Panowie? Edytowane 21 Marca 2023 przez Marcin M. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Marca 2023 Autor Share Napisano 22 Marca 2023 Wstępnie tak sobie zaplanowałem historyjkę. Na granicy gdzieś to będzie, dodam pewnie słupy graniczne i może zasieki. Szkielet płomyka z drutu florystycznego gr. 0,3 mm, używa sie go także do produkcji drzewek do kolejek. Efekt, po obleczeniu w papier, nasączeniu CA i pomalowaniu washem Casandora Yellow. No kurde jakby go starą miotłą poganiał. Rdzeń z drucika, reszta papier zwinięty w wyciory itd. Dodatkowe płomienie ewentualnie dorobię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 22 Marca 2023 Share Napisano 22 Marca 2023 wersja 2.0 lepsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Marca 2023 Autor Share Napisano 22 Marca 2023 15 minut temu, M.A.V. napisał: wersja 2.0 lepsza No! Dołożę jeszcze płomienia na końcu, żeby umocować gadzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Marca 2023 Autor Share Napisano 29 Marca 2023 Płomień pogrubiłem, jak trzeba bedzie to podmaluję na końcu, jak zwykle. Siedzi w GALERII, żeby tu nie zaśmiecać. M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 1 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2023 Zacząłem grzebać przy podstawce. Kawałki starej tablicy korkowej plus papier do "twarzy" z wikolem. Dodam drzewko. Zrobione z drutu florystycznego wg poradnika z YT. M. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Na wikol rozwodniony dałem posypkę woodland scenic. Drut kolczasty zrobiłem tradycyjną metodą, ręcznie plotąc, z drutu florystycznego; kolców za gęsto nie dawałem, będzie zwinięty w kłębki. Przed malowaniem podstawki podkładem umieszczę go na miejscu, ewentualnie będzie go można przycinać potem. Tak wygląda... M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 2 Kwietnia 2023 Share Napisano 2 Kwietnia 2023 Bardzo ładnie pomalowane figurki! Zapowiada się kolejna ciekawa winieta! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2023 (edytowane) W dniu 2.04.2023 o 16:31, Kolekcjoner WP napisał: Bardzo ładnie pomalowane figurki! Zapowiada się kolejna ciekawa winieta! Dzięki, staram się przy każdej okazji coś nowego przetestować i się czegoś nauczyć. To chyba wersja ostateczna, wg poradników z YT, wata, malowana sprajami z leroja. Edytowane 6 Kwietnia 2023 przez Marcin M. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 11 Kwietnia 2023 Dopiero czwarta wersja mi odpowiada i tak już zostawię. M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 12 Maja 2023 Share Napisano 12 Maja 2023 Ja pierniczę...... V 4.0 daje radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi