Mariusz45 Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 Dzień dobry. To mòj drugi model. Może szukam swojego miejsca... Tiger no ukończeniu. Mocno przerysowany. Ale fajny wyjdzie w końcowej galerii. Model prosto z pudła. Może tylko pasy od Eduarda będą. Może zacznę od kokpitu a pòźniej zobaczymy.mam pytanie odnośnie malowania. Czy ktoś wie jakie maszyny są na zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz45 Napisano 3 Lutego 2023 Autor Share Napisano 3 Lutego 2023 Takie trumpek proponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Lutego 2023 Super Moderator Share Napisano 3 Lutego 2023 17 minut temu, Mariusz45 napisał: Czy ktoś wie jakie maszyny są na zdjęciu? Na dole grafiki jest napisane co to za maszyna i w jakiej skali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 Jestem dzisiaj mocno zmęczony ale zakładam, że nie jest to podchwytliwe pytanie i chodzi o Fairey Swordfish MkII - Trumpeter 1:32 Chyba na boku pudełka Trumpter to podaje opis malowań. Dodatkowo link do budowy tego modelu https://www.britmodeller.com/forums/index.php?/topic/235041802-fairey-swordfish-mkii-trumpeter-132/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz45 Napisano 3 Lutego 2023 Autor Share Napisano 3 Lutego 2023 Dziękuję. Sprawdziłem i to chyba jest HMS Furious. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 1 godzinę temu, Mariusz45 napisał: Dziękuję. Sprawdziłem i to chyba jest HMS Furious. Na zdjęciu jest samolot, a HMS Furious to okręt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 Na HMS Furious służyli polscy piloci i latali na Swordfishach: http://www.samolotypolskie.pl/samoloty/980/126/Fairey-Swordfish2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 11 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: służyli polscy piloci Trochę Cię poniosło, o ile podstawą jest załączony cytat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 11 minut temu, greatgonzo napisał: Trochę Cię poniosło, o ile podstawą jest załączony cytat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz45 Napisano 3 Lutego 2023 Autor Share Napisano 3 Lutego 2023 (edytowane) 6 godzin temu, giberes napisał: Na zdjęciu jest samolot, a HMS Furious to okręt Wiem o tym. Maszyna Williamsona,ktòry zatopil "Cavoura" to byłoby coś. To moje pytanie nie było podchwytliwe. Chodziło mi o lotniskowiec z jakiego pochodzi. Edytowane 3 Lutego 2023 przez Mariusz45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 3 Lutego 2023 Share Napisano 3 Lutego 2023 4 godziny temu, Kolekcjoner WP napisał: Na HMS Furious służyli polscy piloci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi