stroju Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Oto kolejny mój pojazd sklejony dość dawno temu (więc nie nosi śladów zaawansowanych technik modelarskich) ale jeden z bardziej udanych: Malowany Pactrami i Model Masterem (kolor podstawowy). Nie wygląda chyba tak źle? Niestety podczas ostatniego przemeblowania został przygnieciony przez regał na szczęście udało się go jakoś naprawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradgb Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 fajny ale dla mnie brakuje washa. na szczęście to chyba nie problem bo zawsze można go dorobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Bardzo mi się podoba nawet bez washa taki jakiś jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avemark Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Fajnie wykonany,nie widać ataku regału.Sam czekam na dostawę tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Mi też bardzo się podoba (bez washa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Pięknie wygląda...tak subtelnie przykurzony Bardzo mi się podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 czy oponka z przodu jest podpilowana czy jakos inaczej udaje ugiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 czy oponka z przodu jest podpilowana czy jakos inaczej udaje ugiecie Patent Dragona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Dołączam się do wypowiedzi poprzedników, super wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Świetny, szkoda tylko że przy złożonym modelu nie widać elementów silnika które tak ładnie pomalowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja mam takie pytanie czy to podwozie jest takie same jak w tym wozie http://www.ddayhell.pl/index_pl.php?go=4 kliknijcie sobie d-day Hell 02 i w przed ostatniej linijce pierwsze zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Ja mam takie pytanie czy to podwozie jest takie same jak w tym wozie http://www.ddayhell.pl/index_pl.php?go=4kliknijcie sobie d-day Hell 02 i w przed ostatniej linijce pierwsze zdjęcie. Są to półgąsienicowe transportery opancerzone. Na zdjęciu jest przedstawiony M16 Half-Track z działem przeciwlotniczym. Co nieco na Wiki znajdziesz info: http://pl.wikipedia.org/wiki/Halftrack[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Fajniutki model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi