HK1885 Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 13 godzin temu, kowal76 napisał: Myślę też o washu i chyba zrobię ciemnoszary. Zdecydowanie. I z "ciemnym" w "szarym" też nie przesadź. Inaczej wyjdzie Ci kartonówka, a szkoda fajnego modelu. MIG robi fajny zestaw (do kupienia też pojedynczo) gotowców. W sam raz do niebieskich i szarych modeli. Kolory dobrze się komponują i wash nie wali po oczach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 Kalki na swoim miejscu. Bardzo fajne kalkomanie i dobrze się kładą. Teraz lakier pod washa, ale to już w tygodniu pewnie :). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Ależ tempo, Chinol jak malowany . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 1 minutę temu, barszczo napisał: Ależ tempo, Chinol jak malowany . Byłem kilka dni na L 4, więc dlatego takie tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 5 minut temu, kowal76 napisał: Byłem kilka dni na L 4, więc dlatego takie tempo Ja też pierwsze dwa tygodnie lutego przesiedziałem na L4, ale tak mnie rozwaliło że jeszcze się do kupy zbieram. Dlatego wszystko odłogiem leży, ledwie Gustawa skończyłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 4 minuty temu, barszczo napisał: Ja też pierwsze dwa tygodnie lutego przesiedziałem na L4, ale tak mnie rozwaliło że jeszcze się do kupy zbieram. Dlatego wszystko odłogiem leży, ledwie Gustawa skończyłem . U mnie tylko dwa dni byly ciężkie, a potem już lepiej :). Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 5 minut temu, barszczo napisał: 12 minut temu, kowal76 napisał: Byłem kilka dni na L 4, więc dlatego takie tempo Ja też pierwsze dwa tygodnie lutego przesiedziałem na L4, ale tak mnie rozwaliło że jeszcze się do kupy zbieram. Dlatego wszystko odłogiem leży, ledwie Gustawa skończyłem . Taaa... Rekonwalescenci... Zaraz się zacznie licytowanie kto był bardziej chory i kogo mocniej rozłożyło. @kowal76Ty się nie wymawiaj chorobą czy tam brakiem czasu, lakieruj Ławeczkę. Jestem bardzo ciekawy efektu końcowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Lutego 2023 Autor Share Napisano 27 Lutego 2023 (edytowane) Dziś postanowiłem zrobić okopcenia i dałem połysk na kalki pod washa. Tak jakoś nie po kolei to wszystko :). Na zdjęciach okopcenia wydają się bardzo ciemne, ale na żywo są jaśniejsze. Edytowane 27 Lutego 2023 przez kowal76 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 27 Lutego 2023 Share Napisano 27 Lutego 2023 (edytowane) W dniu 26.02.2023 o 10:15, HK1885 napisał: Zaraz się zacznie licytowanie kto był bardziej chory i kogo mocniej rozłożyło. Pani w szkole: -Jasiu odmień przez stopniowanie wyraz "chory" -Jasio: chory, chorszy, trup. A Ławka super. Dla mnie to po Ła-7 najładniejsza wersja tych myśliwców. Edytowane 27 Lutego 2023 przez jmx62 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Marca 2023 Autor Share Napisano 1 Marca 2023 Model już po zabiegach brudzenia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 Fajnie to wygląda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 Bardzo ładnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Marca 2023 Autor Share Napisano 2 Marca 2023 Dziś lakier końcowy. Pozostały do zrobienia retusze, doklejenie drobnych części, światła pozycyjne i anteny. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 Fajna ta Twoja blaszana Ławeczka. Chyba jednak zaszaleję na zakupach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Marca 2023 Autor Share Napisano 2 Marca 2023 Cieszę się że się podoba. Mam nadzieję, że nie zepsuję czegoś na koniec. W planach mam jeszcze inne Ławoczkiny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 Czy okopcenia od działek robiłeś z ręki aerkiem? Bardzo mi się podobają pod kątem kształtu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 3 Marca 2023 Autor Share Napisano 3 Marca 2023 17 godzin temu, jachud3 napisał: Czy okopcenia od działek robiłeś z ręki aerkiem? Bardzo mi się podobają pod kątem kształtu Tak aerkiem, mocno rozcieńczonym czarnym. Ja cały czas nie jestem zadowolony z efektu okopceń w moich modelach. Muszę nad tym i innymi rzeczami jeszcze popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Marca 2023 Autor Share Napisano 4 Marca 2023 Koniec 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michu7812 Napisano 16 Grudnia 2024 Share Napisano 16 Grudnia 2024 Pięknie zdobiony model mam pytanie ile godzin zajęło ci zrobienie tego modelu licząc tylko czas pracy malowanie sklejanie itp ( to co tu pokazane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Grudnia 2024 Share Napisano 16 Grudnia 2024 37 minut temu, Michu7812 napisał: Pięknie zdobiony model mam pytanie ile godzin zajęło ci zrobienie tego modelu licząc tylko czas pracy malowanie sklejanie itp ( to co tu pokazane W każdym wątku będziesz zadawał to pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi