HK1885 Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 13 godzin temu, kowal76 napisał: Myślę też o washu i chyba zrobię ciemnoszary. Zdecydowanie. I z "ciemnym" w "szarym" też nie przesadź. Inaczej wyjdzie Ci kartonówka, a szkoda fajnego modelu. MIG robi fajny zestaw (do kupienia też pojedynczo) gotowców. W sam raz do niebieskich i szarych modeli. Kolory dobrze się komponują i wash nie wali po oczach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 Kalki na swoim miejscu. Bardzo fajne kalkomanie i dobrze się kładą. Teraz lakier pod washa, ale to już w tygodniu pewnie :). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 Ależ tempo, Chinol jak malowany . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 1 minutę temu, barszczo napisał: Ależ tempo, Chinol jak malowany . Byłem kilka dni na L 4, więc dlatego takie tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 5 minut temu, kowal76 napisał: Byłem kilka dni na L 4, więc dlatego takie tempo Ja też pierwsze dwa tygodnie lutego przesiedziałem na L4, ale tak mnie rozwaliło że jeszcze się do kupy zbieram. Dlatego wszystko odłogiem leży, ledwie Gustawa skończyłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 26 Lutego 2023 Autor Share Napisano 26 Lutego 2023 4 minuty temu, barszczo napisał: Ja też pierwsze dwa tygodnie lutego przesiedziałem na L4, ale tak mnie rozwaliło że jeszcze się do kupy zbieram. Dlatego wszystko odłogiem leży, ledwie Gustawa skończyłem . U mnie tylko dwa dni byly ciężkie, a potem już lepiej :). Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 26 Lutego 2023 Share Napisano 26 Lutego 2023 5 minut temu, barszczo napisał: 12 minut temu, kowal76 napisał: Byłem kilka dni na L 4, więc dlatego takie tempo Ja też pierwsze dwa tygodnie lutego przesiedziałem na L4, ale tak mnie rozwaliło że jeszcze się do kupy zbieram. Dlatego wszystko odłogiem leży, ledwie Gustawa skończyłem . Taaa... Rekonwalescenci... Zaraz się zacznie licytowanie kto był bardziej chory i kogo mocniej rozłożyło. @kowal76Ty się nie wymawiaj chorobą czy tam brakiem czasu, lakieruj Ławeczkę. Jestem bardzo ciekawy efektu końcowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 27 Lutego 2023 Autor Share Napisano 27 Lutego 2023 (edytowane) Dziś postanowiłem zrobić okopcenia i dałem połysk na kalki pod washa. Tak jakoś nie po kolei to wszystko :). Na zdjęciach okopcenia wydają się bardzo ciemne, ale na żywo są jaśniejsze. Edytowane 27 Lutego 2023 przez kowal76 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 27 Lutego 2023 Share Napisano 27 Lutego 2023 (edytowane) W dniu 26.02.2023 o 10:15, HK1885 napisał: Zaraz się zacznie licytowanie kto był bardziej chory i kogo mocniej rozłożyło. Pani w szkole: -Jasiu odmień przez stopniowanie wyraz "chory" -Jasio: chory, chorszy, trup. A Ławka super. Dla mnie to po Ła-7 najładniejsza wersja tych myśliwców. Edytowane 27 Lutego 2023 przez jmx62 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Marca 2023 Autor Share Napisano 1 Marca 2023 Model już po zabiegach brudzenia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 Fajnie to wygląda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 Bardzo ładnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Marca 2023 Autor Share Napisano 2 Marca 2023 Dziś lakier końcowy. Pozostały do zrobienia retusze, doklejenie drobnych części, światła pozycyjne i anteny. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 Fajna ta Twoja blaszana Ławeczka. Chyba jednak zaszaleję na zakupach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Marca 2023 Autor Share Napisano 2 Marca 2023 Cieszę się że się podoba. Mam nadzieję, że nie zepsuję czegoś na koniec. W planach mam jeszcze inne Ławoczkiny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 Czy okopcenia od działek robiłeś z ręki aerkiem? Bardzo mi się podobają pod kątem kształtu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 3 Marca 2023 Autor Share Napisano 3 Marca 2023 17 godzin temu, jachud3 napisał: Czy okopcenia od działek robiłeś z ręki aerkiem? Bardzo mi się podobają pod kątem kształtu Tak aerkiem, mocno rozcieńczonym czarnym. Ja cały czas nie jestem zadowolony z efektu okopceń w moich modelach. Muszę nad tym i innymi rzeczami jeszcze popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 4 Marca 2023 Autor Share Napisano 4 Marca 2023 Koniec 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi