Ivan_Kolesnikov Napisano 15 Lutego 2023 Share Napisano 15 Lutego 2023 (edytowane) Dobry dzień! Nie mogę budować jednu model, mogę budować tylko kilka jednocześnie. Chodził po tym Smerchu przez długi czas i zaczął stopniowo zbierać. Mam kola Def i reflektory Voyager . Teraz mam ten wygląd. Edytowane 15 Lutego 2023 przez Ivan_Kolesnikov 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 15 Lutego 2023 Share Napisano 15 Lutego 2023 O, mam go na liście, chętnie obejrzę jak Ci z nim idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 15 Lutego 2023 Autor Share Napisano 15 Lutego 2023 55 minut temu, orzechu500 napisał: O, mam go na liście, chętnie obejrzę jak Ci z nim idzie Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 Super model ja mam z Trumpetera i Meng go na twoje szczęście bije na łeb owocnej pracy! Rozumiem że malowanie zbrojonych sił Ukrainy? Z chęcią zajrzę w temat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 (edytowane) Pojazd robi wrażenie więc model też pewnie będzie robił duże wrażenie. Będę podglądał mimo tego że to nie moja bajka? Edytowane 16 Lutego 2023 przez Endrju 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 16 Lutego 2023 Autor Share Napisano 16 Lutego 2023 13 godzin temu, SnajperTBG napisał: Super model ja mam z Trumpetera i Meng go na twoje szczęście bije na łeb owocnej pracy! Rozumiem że malowanie zbrojonych sił Ukrainy? Z chęcią zajrzę w temat Dziękuję! Raz już zbudowałem od Trumpettera. Nadeszła kolejka Menga) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 16 Lutego 2023 Autor Share Napisano 16 Lutego 2023 12 godzin temu, Endrju napisał: Pojazd robi wrażenie więc model też pewnie będzie robił duże wrażenie. Będę podglądał mimo tego że to nie moja bajka? Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 16 Lutego 2023 Autor Share Napisano 16 Lutego 2023 8 godzin temu, bulik58 napisał: Czy te wyrzutnie 9A52-2- Smerch są używane przez wojska SZ Ukr ? Nigdzie ich nie mogę namierzyć , chyba że jako zdobyczne pojazdy. Tak, są aktywnie wykorzystywane przez nasze siły zbrojne. Teraz starają się robić mniej zdjęć sprzętu, który jest po naszej stronie. Ale czasami nadal się pojawiają. Mogę wysłać ich do tego tematu trochę później 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 17 Lutego 2023 Share Napisano 17 Lutego 2023 Mam Smerch'a z Trumpetera - czeka na swoja kolej. Będę podpatrywał twój warsztat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 18 Lutego 2023 Share Napisano 18 Lutego 2023 Kawał modelu, spore gabaryty i mnóstwo roboty z wnętrzem oraz szczegółami, których nie będzie widać. Pomysł fajny, podpatruje i oczywiście kibicuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 18 Lutego 2023 Autor Share Napisano 18 Lutego 2023 15 godzin temu, Stojkovic napisał: Mam Smerch'a z Trumpetera - czeka na swoja kolej. Będę podpatrywał twój warsztat. Dziękuję! Ja też to zebrałem, więc mogę porównać) Meng Bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 27 Lutego 2023 Autor Share Napisano 27 Lutego 2023 Cześć! Kontynuuję montaż ramy. Ciąg dalszy nastąpi. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Czerwca 2023 Share Napisano 24 Czerwca 2023 cześć ! jak tam prace przy wyrzutni? czy może to był jakaś expres budowa i już galeria była, którą przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi