kopernik Napisano 9 Stycznia Autor Share Napisano 9 Stycznia (edytowane) Samoloty u nas holowano w zasadzie czym popadło, aby dało radę. Dodge WC 57 na warszawskim lotnisku Babice ( Bemowo ). Edytowane 9 Stycznia przez kopernik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia (edytowane) Grzes a czy ja coś pisałem o jakiejś próżnicy? Piękny Limek ma numer - starszy kapral Edytowane 9 Stycznia przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia 47 minut temu, kopernik napisał: Dodge WC 57 WC-51 też były w użyciu. 7 minut temu, jmx62 napisał: Grzes a czy ja coś pisałem o jakiejś próżnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Wodzidełko Głuszca plus drabina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Agregat typ - ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia I nieśmiertelny na lotniskach rower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 10 Stycznia Autor Share Napisano 10 Stycznia Tajny sprzęt do odśnieżania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia 20 godzin temu, kopernik napisał: Samoloty u nas holowano w zasadzie czym popadło, aby dało radę. Dodge WC 57 na warszawskim lotnisku Babice Już kiedyś wrzucałem tą fotkę, nie wiem gdzie robiona niestety: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Bardzo ciekawa... samoloty bez numerów, a brezentowy dach złośliwie zasłania statecznik, na którym można by zobaczyć znaki przynależności państwowej. 51 minut temu, barszczo napisał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia 9 minut temu, Grzes napisał: Bardzo ciekawa... samoloty bez numerów, a brezentowy dach złośliwie zasłania statecznik, na którym można by zobaczyć znaki przynależności państwowej. Ale mundury to raczej nasze jak dobrze widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Dokładnie, to nasi, widać mundury wojaków. A tutaj jeszcze dwie fotki z tej serii coby rozwiać wątpliwości: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 10 Stycznia Share Napisano 10 Stycznia Może to godło na dodżu mogłoby rzucić jakieś światło na pochodzenie tego zdjęcia. Niestety jest dość mizernej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 12 Stycznia Autor Share Napisano 12 Stycznia Jest zima to trzeba grzać ! Szkoda, że w zasadzie nie widać tych maszynek grzejących ... Może któryś z Kolegów ma coś lepszego ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia 11 godzin temu, kopernik napisał: Może któryś z Kolegów ma coś lepszego ? Ja mam nieco większy sprzęcik, którego model wrzuciłem na poprzedniej stronie UMP-350-131 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 13 Stycznia Share Napisano 13 Stycznia W dniu 9.01.2024 o 23:51, kopernik napisał: Dodge WC 57 na warszawskim lotnisku Babice ( Bemowo ). Ciekawe zdjęcie, ciekawy temat na winietę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Stycznia Share Napisano 19 Stycznia Zimowa dioramka lotniskowa 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Stycznia Share Napisano 22 Stycznia Dziś ocieplanie silnik Sm-1 Fot. WAF 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 23 Stycznia Autor Share Napisano 23 Stycznia 126p w służbie LOTu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Stycznia Share Napisano 23 Stycznia (edytowane) Dorzucam jeszcze jednego z LOTu: A maluszki służyły też w lotniskowych jednostkach WOP Edytowane 23 Stycznia przez Grzes 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 24 Stycznia Autor Share Napisano 24 Stycznia Lotowski 125p jako Follow me 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia @kopernik daje hasło, ja odzew Takiego Fiaciora mam: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia Ja też mam. Inne zdjęcie z tej sesji: I jeszcze takiego: I sprzęt do akcji zima na Okęciu: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia OOOOOO! Ziły-157 uwielbiam w tej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia 1 minutę temu, Grzes napisał: OOOOOO! Ziły-157 uwielbiam w tej wersji Jeszcze parę lat temu stał dokładnie taki sam w KRK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 24 Stycznia Share Napisano 24 Stycznia (edytowane) 5 minut temu, barszczo napisał: I sprzęt do akcji zima na Okęciu: Wtedy to przynajmniej były zimy. A teraz?... U nas w krt to były pługi na Kraz255, to były sprzęty. Nic go nie zatrzymało, żadna zaspa. Edytowane 24 Stycznia przez jmx62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi