robertmodelarz Napisano 1 Marca 2023 Share Napisano 1 Marca 2023 Wydruki 3D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 No niezłe gratki dla wielbicieli polskich pojazdów. Na Matilda I nasi czołgiści z 10 BK rozpoczynali swoją pancerną przygodę w UK. Na Morriskach szkolili się pancerniacy 2 KP a w 1DP służyły jeszcze podczas inwazji w Normandii. W 2022 ta sama firma wypuściła Matildę I i Morrisa w 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 Ciekawe tylko ile sobie policzą za Matildę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 70 ojro. Nie znam się na tym czołgu, ale tak na dzień dobry to profil wieży wydaje mi się zły (prosty zamiast stożkowego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 Nie bardzo wiem o co chodzi ale poniżej jest zdjęcie innej Matyldy z tego samego muzeum i tutaj ja mam wrażenie że wieża jest cylindryczna. Może po prostu były różne typy wież stosowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelasz Napisano 2 Marca 2023 Share Napisano 2 Marca 2023 18 minut temu, Endrju napisał: zdjęcie innej Matyldy z tego samego muzeum i tutaj ja mam wrażenie że wieża jest cylindryczna Nie jest, kąt zdjęcia powoduje to, że wieżę konturuje jarzmo i dlatego takie wrażenie. Ta sam Matylda z innej perspektywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Marca 2023 Autor Share Napisano 3 Marca 2023 skopali wieżę-stożek powinien być: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 3 Marca 2023 Autor Share Napisano 3 Marca 2023 20 godzin temu, Endrju napisał: Nie bardzo wiem o co chodzi ale poniżej jest zdjęcie innej Matyldy z tego samego muzeum i tutaj ja mam wrażenie że wieża jest cylindryczna. Może po prostu były różne typy wież stosowane. Złudzenie optyczne: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Marca 2023 Share Napisano 3 Marca 2023 Godzinę temu, bulik58 napisał: produkty tej firmy są dostępne na Moje Hobby , bywają lepsze i dużo gorsze . Kupiłem ich 3 różne produkty, każdy to był szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas55 Napisano 6 Marca 2023 Share Napisano 6 Marca 2023 Zanim Matilda będzie dostępna chyba wcześniej dotrze coś takiego. Można rezerwować w podanym linku. https://www.mojehobby.pl/products/Fort-TFC.html kliknąć "powiadom mnie gdy produkt będzie dostępny". Pozdrawiam Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi