Bercik Napisano 10 Kwietnia 2023 Napisano 10 Kwietnia 2023 Hej Rozpocząłem kolejny model, standardowo zdjęcia i filmik. Długo czekałem na ten zestaw. Malowanie jedynie słuszne, pudełkowe z czerwoną strzałą przez cały kadłub 9 Cytuj
panDespota Napisano 10 Kwietnia 2023 Napisano 10 Kwietnia 2023 Super wykonane wnętrze. Te drukowanki robią robotę! 1 Cytuj
Xmen Napisano 10 Kwietnia 2023 Napisano 10 Kwietnia 2023 Ja pi.....le .Mam dosyć.Zmieniam hobby. Będę zbierał puszki po piwie. 1 3 Cytuj
Xmen Napisano 10 Kwietnia 2023 Napisano 10 Kwietnia 2023 Te uśmieszki pod moim postem to rozumiem ale te dwa laiki trochę mnie niepokoją. 1 Cytuj
Baas ArK Napisano 10 Kwietnia 2023 Napisano 10 Kwietnia 2023 I ja popatrzę, może się w przyszłości mi przyda (jak przewietrzę magazyn i wena mi wróci). 1 godzinę temu, Xmen napisał: Te uśmieszki pod moim postem to rozumiem ale te dwa laiki trochę mnie niepokoją. Proste, cieszą się, że konkurencja odpadnie . 1 Cytuj
Xmen Napisano 10 Kwietnia 2023 Napisano 10 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Baas ArK napisał: Proste, cieszą się, że konkurencja odpadnie . Tak jak ja bym był dla kogoś konkurencją. Idę sobie drinka zrobić . 1 Cytuj
Bercik Napisano 15 Marca 2024 Autor Napisano 15 Marca 2024 Długo to trwało bo zdecydowałem, że namaluję wszystko poza godłem i literami. Udało się, ale było to wyjątkowo wymagające. Mam nadzieję, że w ciągu tygodnia pojawi się film na YouTube i galeria z prawdziwego zdarzenia, a tymczasem kilka zdjęć 11 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi