Bercik Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Hej Rozpocząłem kolejny model, standardowo zdjęcia i filmik. Długo czekałem na ten zestaw. Malowanie jedynie słuszne, pudełkowe z czerwoną strzałą przez cały kadłub 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Super wykonane wnętrze. Te drukowanki robią robotę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Ja pi.....le .Mam dosyć.Zmieniam hobby. Będę zbierał puszki po piwie. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Kokpit wygląda rewelacyjnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Te uśmieszki pod moim postem to rozumiem ale te dwa laiki trochę mnie niepokoją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 I ja popatrzę, może się w przyszłości mi przyda (jak przewietrzę magazyn i wena mi wróci). 1 godzinę temu, Xmen napisał: Te uśmieszki pod moim postem to rozumiem ale te dwa laiki trochę mnie niepokoją. Proste, cieszą się, że konkurencja odpadnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 2 minuty temu, Baas ArK napisał: Proste, cieszą się, że konkurencja odpadnie . Tak jak ja bym był dla kogoś konkurencją. Idę sobie drinka zrobić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca Długo to trwało bo zdecydowałem, że namaluję wszystko poza godłem i literami. Udało się, ale było to wyjątkowo wymagające. Mam nadzieję, że w ciągu tygodnia pojawi się film na YouTube i galeria z prawdziwego zdarzenia, a tymczasem kilka zdjęć 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi