Bikernytzu Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Chciałbym przedstawić Model z przed kilku lat , zvezda choć lepsza od revela również bardzo uproszczona wymagała nieco poprawek. Miłego oglądania Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez Bikernytzu 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 (edytowane) Muszę ci przyznać, że jak dla mnie bomba... Ciężko znaleźć przyzwoicie wykonany model tego wiatraka jak udało ci się tak ładnie zrobić te charakterystyczne wloty powietrza od góry na grzbiecie? Wyglądają naprawdę nieźle. Edytowane 28 Kwietnia 2023 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 28 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2023 27 minut temu, Mitrandir napisał: Muszę ci przyznać, że jak dla mnie bomba... Ciężko znaleźć przyzwoicie wykonany model tego wiatraka jak udało ci się tak ładnie zrobić te charakterystyczne wloty powietrza od góry na grzbiecie? Wyglądają naprawdę nieźle. Czarną farba je podkreśliłem , nic poza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 Niezły efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 28 Kwietnia 2023 Share Napisano 28 Kwietnia 2023 Piękny, sklejałem go, chyba 30 lat temu. Jeszcze jako oryginalny Dragon. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 28 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2023 10 minut temu, Robertas napisał: Piękny, sklejałem go, chyba 30 lat temu. Jeszcze jako oryginalny Dragon. O kurcze , nie wiedziałem, że to był dragon... Fajniutki ! Ten tu to mój ulep: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 29 Kwietnia 2023 Share Napisano 29 Kwietnia 2023 Ja się do takiego przymierzam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 2 Maja 2023 Share Napisano 2 Maja 2023 Cytat Ja też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 3 Maja 2023 Share Napisano 3 Maja 2023 Bardzo fajny model i żałować tylko można ze nie doczekał się jeszcze naprawdę fajnej miniatury. ale twoje wykonanie pokazuje ze można z niego zrobić naprawdę wiele Dragon/Italeri/Zveda... tu najbardziej szkoda mega uproszczonej głowicy wirnika głównego... reszta do przeżycia ... nawet uproszczony kokpit który jest ledwo widoczny przez oszklenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 Dołączam się do pochwał A mogę spytać o listę farb bazowych i czy malowanie było z maskowaniem czy z ręki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 Model piękny. Dawno temu skleiłem podobny ale nawet nie pamiętam kto go wydał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robertas Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 (edytowane) W dniu 3.05.2023 o 12:27, Dzejo napisał: Bardzo fajny model i żałować tylko można ze nie doczekał się jeszcze naprawdę fajnej miniatury. ale twoje wykonanie pokazuje ze można z niego zrobić naprawdę wiele Dragon/Italeri/Zveda... tu najbardziej szkoda mega uproszczonej głowicy wirnika głównego... reszta do przeżycia ... nawet uproszczony kokpit który jest ledwo widoczny przez oszklenie Co do wirnika głównego i tylnego, to proponuje użyć donora, model Mi-35 (Zvezda). Edytowane 4 Maja 2023 przez Robertas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 4 godziny temu, Robertas napisał: Co do wirnika głównego i tylnego, to proponuje użyć donora, model Mi-35 (Zvezda). Dokładnie to miałem napisać wirnik od mi-28 jest w mi-35 m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 4 Maja 2023 Autor Share Napisano 4 Maja 2023 11 godzin temu, Headhunter88 napisał: Dołączam się do pochwał A mogę spytać o listę farb bazowych i czy malowanie było z maskowaniem czy z ręki? Malowanie z maskowaniem a farby niestety sam mieszałem Odcienie oliwki i piaskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 5 Maja 2023 Share Napisano 5 Maja 2023 13 godzin temu, Bikernytzu napisał: Malowanie z maskowaniem a farby niestety sam mieszałem Odcienie oliwki i piaskowego. dziękuje serdecznie, a maskowanie tylko taśma czy z jakaś masą gumopodobną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 5 Maja 2023 Autor Share Napisano 5 Maja 2023 Tasma 1mm reszta maska ammo mig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 Dzieki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 11 Maja 2023 Share Napisano 11 Maja 2023 W dniu 4.05.2023 o 18:26, Mitrandir napisał: Dokładnie to miałem napisać wirnik od mi-28 jest w mi-35 m A ma ktoś na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Maja 2023 Share Napisano 11 Maja 2023 9 minut temu, Dzejo napisał: A ma ktoś na zbyciu? Za 60 zł można cały model kupić i będziesz miał dodatkowo kalki, w których stensile możesz wykorzystać do mi 28. Zastanawiałem się czy nie wrzuci tego silikon, ale chyba nie warto szkoda roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi