Kamil K. Napisano 21 Maja 2023 Autor Share Napisano 21 Maja 2023 50 minut temu, Bartosz Ciesielski napisał: wygląda jak na tym filmie co je wypatrzyliśmy Dzięki! Uściślając, to wypatrzyłeś Ty, ja tylko rozwinąłem temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 23 Maja 2023 Share Napisano 23 Maja 2023 No i gratuluję zdjęcia tygodnia, w pełni zasłużone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Maja 2023 Autor Share Napisano 25 Maja 2023 Dziękuję za to wyróżnienie, bardzo mi miło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 11 Czerwca 2023 Share Napisano 11 Czerwca 2023 Świetny @Kamil K. ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 Wspaniały model. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 26 Lipca 2023 Share Napisano 26 Lipca 2023 To trzeba czeeeeekać na Hall of Fame chyba tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi