Bercik Napisano 9 Czerwca 2023 Share Napisano 9 Czerwca 2023 Cześć Kompletnie zauroczony modelem Tomka Gronczewskiego postanowiłem zbudować swoją miniaturę w 1/72. Nie wiem na ile jest poprawny merytorycznie, bo to samolot poza moim głównym nurtem zainteresowań - to był impuls 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 Fajny ten impuls . Podoba mi się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 Mnie też się podoba. Że też na mnie takie impulsy n ie działają . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 13 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2023 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 14 Czerwca 2023 Share Napisano 14 Czerwca 2023 Bardzo ładnie i ciekawie wyszedł w tych kolorach. Podobają mi się spity i huragany z tymi tropikalnymi filtrami. Mega egzotyka jak dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 14 Czerwca 2023 Share Napisano 14 Czerwca 2023 Ciekawe camo jak i poziom wykonania świetny. Gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
welder Napisano 16 Czerwca 2023 Share Napisano 16 Czerwca 2023 Bardzo fajne wykonanie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Czerwca 2023 Share Napisano 16 Czerwca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano 16 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2023 Dziękuję, cieszę się, że się podoba. W dniu 14.06.2023 o 06:47, panDespota napisał: Bardzo ładnie i ciekawie wyszedł w tych kolorach. Podobają mi się spity i huragany z tymi tropikalnymi filtrami. Mega egzotyka jak dla mnie. Dopasowanie tego filtru też było egzotyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi