Erni Napisano 2 Października 2008 Autor Share Napisano 2 Października 2008 Żeby nie było że nic nie robię to zabrałem się za T-62 z Tamki. Model dość leciwy ale sklejalność wzorowa. W modelu poprawiłem fakturke , dodałem friule i chciałem dodac blacharke Edka . I tu wielka rozpacz. Zanabyłem w Pradze na E-Dayu blaszki do tego modelu i byłem bardzo szczęsliwy, ale jak juz przyszło co do czego wyjołem je żeby zwaloryzowac nimi model okazało sie ze brak jednej dublującej się blaszki. Skandal !!! Opakowanie było orginalnie zapakowane. Przez taki niefart musiałem pominac wiele istotnych waloryzacji jak np okucia beczek paliwowych. Ech trudno się mówi i kleji się dalej:) Kilka fotek modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 2 Października 2008 Share Napisano 2 Października 2008 Erni, a spróbuj napisać do Edka, że blacha była niekompletna. Może to coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Będzie go można zobaczyć na urodzinowym spotkaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 6 Października 2008 Autor Share Napisano 6 Października 2008 No jeśli tak nalegasz moge go przynieść tylko nie wiem czy dam rade do tego czasu już go skończyć . Im blizej końca tym bardziej mnie zaczyna złościć ten model....ale trzeba go i tak skończyc bo Lublin blisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 No jeśli tak nalegasz moge go przynieść Nie tylko Tomek nalewa, oops! sorry, miało być NALEGA. Ja też chętnie bym go zobaczył, podobnie jak 'potworka' czyli MAZa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 7 Października 2008 Share Napisano 7 Października 2008 Nalewam, nalewam Edit: chodziło mi o Maza, bo u mnie ten sam leży na półce ale teciaka też bym chętnie uwidział Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi