Sitof Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 Witam. Jakiś czas temu przedstawiłem na Forum projekt " Duch Kijowa"... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitof Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 ... jednak postanowiłem dodać troszkę przestrzenności i zamienić model miga ze skali 1/72 na 1/144... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitof Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitof Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 troszkę trzeba było popracować nad detalami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitof Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 dokupiłem pitotkę oraz rakiety R-27... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitof Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitof Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 Zakupiłem również kalkę firmy FOXBAT - kalkomania jeśli chodzi o jakość - SUPER, jednak odwzorowanie kolorystyczne kolorystyczne to jakaś MASAKRA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitof Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 Postanowiłem sam zrobić kalkę, która lepiej odda właściwą kolorystykę oraz pozbawioną trójzęba- ładne malowanie ale WSZĘDZIE obecne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitof Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 Aby troszkę uatrakcyjnić projekt postanowiłem włączyć w Migu DOPALANIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sitof Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 Finalnie wyszło coś takiego, myślę że efekt końcowy jest lepszy niż początkowy. Dajcie znać co o tym myślicie. POZDRAWIAM 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 Bardzo fajny obraz 3D z tego wyszedł. Niezły bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dante Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 Bardzo pomyslowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 Świetny pomysł i wykonanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 bardzo fajny i udany projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 19 Lipca 2023 Share Napisano 19 Lipca 2023 Mnie się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzego Napisano 20 Lipca 2023 Share Napisano 20 Lipca 2023 Ekstra! Zdecydowanie lepiej wygląda z tym mniejszym migiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 20 Lipca 2023 Share Napisano 20 Lipca 2023 Tematyka na czasie. Chciałbym mieć coś podobnego u siebie na ścianie. Suchoje to wyjątkowo urokliwe maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi