Truckerek93 Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Sorki, się przewidziałem, ale te "poduchy" też mi jakoś nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Ogólnie ok, ale kolor ramy w ogóle mi się tu nie widzi a jak już coś to za bardzo się świeci tak jak kolega napisał wcześniej i ten zbiornik skróciłeś i coś widzę, że źle poszpachlowałeś widać jakieś łączenia boków, albo mi się wydaje i staraj się robić lepsze zdjęcia bo wychodzi jak by Ci się ręka trzęsła . Pozdrawiam,NigerR4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 14 Października 2008 Autor Share Napisano 14 Października 2008 Tak na baku źle poszpachlowałem :( sie zdenerwowałem poniewarz dzis kleiłem szyby i boczną pomazałem klejem i musze zrobic otwarte do połowy okno pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 Też miałem parę podobnych sytuacji i po prostu wycinałem sobie z np : Skoroszytu takiego co ma na przodzie przezroczyste i idealnie to wyglądało, więc jeżeli chcesz mieć zamknięte to dopasuj sobie coś. Pozdrawia,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 O ja cierpie dolę... misiek14pl, Ty tą swoją Skakankę skończysz dużo szybciej, niż ja... Moim zdaniem, osłon międzyosiowych nie powinieneś zakładać. Szukając fotek Scanii 6x2/4, znalazłem w zasadzie tylko egzemplarze bez osłon lub z osłonami "tuningowymi" w stylu "Show Truck". Na żadnej jednak nie widziałem osłon fabrycznych. No, ale oczywiście nie wykluczam, że takie istnieją i to Twoja Scania, więc budujesz, jak chcesz Pozdrowienia i powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 14 Października 2008 Share Napisano 14 Października 2008 O ja cierpie dolę... Chyba nie tylko ty. Co do szybek kup Humbrol clear Fix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Witam, po długiej przerwie Scania jeszcze niedokończona bo nie mam farbek na lampy. Dorobiłem naczepe z Lego i koparkę z drewna fotki Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 W scanii brakuje mi błotników (tylne osie) takich oryginalnych, wyglądało by to o wiele lepiej, ale tak tez nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 tak błotniki będą jak będzie farba do kloszy lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 No jest troche niedoróbek np. Klamki rozmazane farbką, Badziewny Kogut z Lego i niepomalowana Blenda i jak wczesniej Paweł wspomniał brak błotników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 to prawda model uznaje jako nieudany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Ale laweta w dechę :P A co do ciągnika to myślę że gdybyś jeszcze trochę popracował nad nim możliwe że udało by się go jeszcze uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi