Xmen Napisano 16 Września 2023 Share Napisano 16 Września 2023 Przymierzam się do zakupu zaginarki DSPIAE AT-PB.Czy ktoś używa tego sprzętu i mógłby się podzielić opinią na jej temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 16 Września 2023 Share Napisano 16 Września 2023 Powiem tak jest to sprzęt bardzo wysokiej jakości mimo że chińczyk. Jedynie do czego bym się przyczepił to noże, które są moim zdaniem zbyt grube, co sprawia problem przy zaginaniu dłuższych elementów wystających na 1-2mm. Jeszcze brakuje mi z jednego lub dwóch dłuższych zębów, niż to co zaoferował producent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Września 2023 Autor Share Napisano 16 Września 2023 (edytowane) Dzięki @Jamat. Szukam zaginarki głównie do składania blaszek do kabiny samolotu.Jakieś "skrzynki" radiostacji , fotele i tym podobne. Nie wiem czy kupić tą większą czy coś mniejszego. Edytowane 16 Września 2023 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Września 2023 Share Napisano 16 Września 2023 Ja mam taką i narzekam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 16 Września 2023 Share Napisano 16 Września 2023 Godzinę temu, Thalgonis napisał: Ja mam taką i narzekam Mialo byc „NIE narzekam” - sorry… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 16 Września 2023 Share Napisano 16 Września 2023 2 godziny temu, Xmen napisał: Dzięki @Jamat. Szukam zaginarki głównie do składania blaszek do kabiny samolotu.Jakieś "skrzynki" radiostacji , fotele i tym podobne. Nie wiem czy kupić tą większą czy coś mniejszego. No to bym brał coś mniejszego, od biedy wystarczy pęseta i małe kombinerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Września 2023 Autor Share Napisano 16 Września 2023 8 minut temu, Jamat napisał: No to bym brał coś mniejszego, od biedy wystarczy pęseta i małe kombinerki. Wiem ale z wiekiem paluchy już nie takie sprawne i wzrok siada.Myślę że z zaginarką nawet niewielką będzie łatwiej coś dogiąć. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 16 Września 2023 Share Napisano 16 Września 2023 Do blaszek kabinowych mam taką: ciężka, stabilna przy pracy. Mnie wystarcza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Września 2023 Autor Share Napisano 22 Września 2023 Dziękuję za podpowiedzi. Kupiłem sobie takie maleństwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 15 Kwietnia Share Napisano 15 Kwietnia W dniu 22.09.2023 o 09:07, Xmen napisał: Dziękuję za podpowiedzi. Kupiłem sobie takie maleństwo. Napiszesz parę słów dla potomności jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi