Piotr Napisano 10 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2008 Wracam do ramy tz. do mocowania filtra powietrza oryginał błotniki Revella przerobione pomalowane i pobrudzone usztywnienie konstrukcji oryginał tłumik i zbiorniki powietrza(opaski i przewody wykonane od podstaw) pomalowane i pobrudzone oryginał skrzynka akumulatorowa i osłona rury wydechowej(wykonane od podstaw) te dziwne plamy to rozpuszczalnik nitro(faktura rdzy) zbiornik powietrza a tu już zamontowany wycieraczki KFS mocowanie atrapy i atrapa-resztki(wykonane od nowa doszły przewody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostry Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Jestem pod wielkim wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 O jejciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Robi wrażenie - I to jakie. Piotrze twoje szczegóły w modelu i odwzorowaniu powala. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 twoje szczegóły w modelu i odwzorowaniu powala. Dokładnie Piękna F-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laser1989 Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Powiem tak OMG.(chyba wiadomo o co chodzi) Po obejrzeniu zdjec stracilem orientacje, ktory to model, a ktory orginal. Genialna robota, doskonałośc w każdym milimetrze modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Grudnia 2008 Share Napisano 10 Grudnia 2008 Oj ja cię kręcę Model poraża dokładnością Respekt Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 O ja cie ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 11 Grudnia 2008 Share Napisano 11 Grudnia 2008 No to ładnie Mam takie pytanie. Czy w nowszych rocznikach np 93' jest taka sama instalacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 30 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2008 kolejne fotki Światła (żarówki z drutu) tłumik i błotnik już zamontowany na ramie powstał zbiorniczek na błotniku pomalowałem lakierem błyszczącym ramę (rama była mokra w oryginale) Zawieszenie tylne kabiny całość detale ramy spód kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Coraz ładniej to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 30 Grudnia 2008 Share Napisano 30 Grudnia 2008 Szakal85 model jest już zrobiony . I był wystawiony na MTM, wygrał pierwsze miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 16 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 16 Stycznia 2009 kolejne foty skrzynka zamontowana rzut na całość kabina zamontowana spód kabiny zamontowane kable druga strona amortyzator kabiny całość pomalowana zderzak i światła kolejne foty już będą w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 perfekcyjana robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 rewelacja. jeszcze daleka doroga przed nami..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Jak te wszystkie kable fajnie wyglądają ... Ogrom pracy jaki został włożony w model bezcenny ,bo efekt końcowy jest piorunujący Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Wiadomo, że efekt jest powalający ! Bardzo podoba mi się rama robią wrażenie przewody,kabelki itp. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Perfekcja Czy doczekamy sie kiedys czystego modelu w takim odwzorowaniu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Nie wieże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek007 Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Tego modelu nie można słowami opisać po prostu super!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Ps. Teraz mi zapłać za uszkodzoną szczękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 wieże Teraz mi zapłać za uszkodzoną szczękę Trzeba było przeczytać autora tematu to byś wiedział, żeby szczękę położyć na ziemi. Co do modelu to nic się nie zmieniło od początku. Cały czas wygląda bardzo ładnie, a dbałość o detale powala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Co tu dużo mówić po prostu KLASA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Trzeba było przeczytać autora tematu to byś wiedział, żeby szczękę położyć na ziemi. No tak mój błąd, ale już sobie zbudowałem pojemniczek z pcv żeby mieć gdzie schować szczękę podczas oglądani takich modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi