Kon_Bar Napisano 4 Stycznia Share Napisano 4 Stycznia W dniu 5.11.2023 o 08:58, Szydercza Gała napisał: Zajrzałem do relacji szukając natchnienia do NMF i mam pytanko: jak wykonałeś cieniowanie na granicach paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 4 Stycznia Autor Share Napisano 4 Stycznia Zakładam że tak jak wszyscy. Namalowałem czarne krechy połyskiem, a potem przymgliłem rozrzedzonymi metalizerami alclada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 5 Stycznia Share Napisano 5 Stycznia 22 godziny temu, Szydercza Gała napisał: Zakładam że tak jak wszyscy. Namalowałem czarne krechy połyskiem, a potem przymgliłem rozrzedzonymi metalizerami alclada. No widzisz, jednak ja jak zwykle robiłem to inaczej i... chyba bardziej, ale to bardziej pracochłonnie. Dziękuję Będzie co ćwiczyć na MiG-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Stycznia Autor Share Napisano 5 Stycznia Nie jestem żadnym ekspertem, to pierwszy NMF w moim zyciu, a i samolot pierwszy od baaaaaardzo dawna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi