MarDro Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Model RFM po przeróbkach dostosowujących go do wersji M1240 oraz konkretnego wozu z IX zmiany PKW Afganistan z 34. Brygady Kawalerii Pancernej. Antena BFT, UHF SatCom, zagłuszarki Duke wyciągarka na koło zapasowe, UKM, karabinki Beryl oraz butelki to wydruki Scale23. Deska ortopedyczna - EurekaXXL, Anteny długie Comrod od Mastera, koła to odlewy żywiczne. Reszta drobnicy to inwencja własna. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Patriotyczna tematyka. Widzę las anten. Fajna dioramka- całość bardzo mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Podoba się. Skały rewelacyjne. Brudzenie w sam raz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Gratulacje! Kapitalna robota, podpatrywałem już z podziwem gdzieś w necie. Weathering w punkt. Podstawka też świetna. Wybór RFM w dziesiątkę, mimo konieczności przeróbek ominęła Cię droga przez mękę z Pandą, z której sam usiłuję zmajstrować "Blacksmith'a"... Z drobiazgów: anteny DUKE powinny być tylko ton jaśniejsze od nadwozia, brakuje Ci też taśmy podwieszającej koło zapasowe do haka - widoczna chyba na wszystkich fotach referencyjnych. No i zawsze - wielki plus za krajowe wozy, szczególnie misjonarzy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDro Napisano 15 Października 2023 Autor Share Napisano 15 Października 2023 Co do Duke - zdjęcie też nieco przekłamuje kolor. Taśmy faktycznie nie mami faktycznie chyba to poprawię. Dzięki za podpowiedź Cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Bardzo dobra praca. Nie powinno być numerów na przednich błotnikach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDro Napisano 15 Października 2023 Autor Share Napisano 15 Października 2023 o którym miejscu mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 24 minuty temu, MarDro napisał: o którym miejscu mówisz? Krawędź maski, nad przednim kołem/błotnikiem... Tuż przed uchwytem antenowym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDro Napisano 15 Października 2023 Autor Share Napisano 15 Października 2023 Te numery są na modelu Myślałem, że nie dostrzegłem jakichś innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Dobra, są to ja nie dostrzegłem..! Ale czepnę się dalej - z perspektywy na zdjęciach nie widać tego jednoznacznie, ale M-ATV miały różny rozmiar kół/opon. Te nasze wczesne misyjne miały jeszcze pierwsze mniejsze koła. W miarę dobrze to widać na zdjęciu, które wrzuciłem. Wydaje mi się że Twój stoi na większych kapciach (później stosowanych). Def robił na przykład koła w różnych rozmiarach, zestaw RFM ma w pudle większe też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarDro Napisano 15 Października 2023 Autor Share Napisano 15 Października 2023 koła też zmieniałem na te mniejsze, zwróciłem na to uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 8 minut temu, MarDro napisał: koła też zmieniałem na te mniejsze, zwróciłem na to uwagę To fajno bo z perspektywy zdjęć nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi