barszczo Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia Samolot zmienił także barwy, kolor DE zastąpiono OG. Co ciekawe stery wysokości pozostawiono w starych barwach: 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano 30 Stycznia Autor Share Napisano 30 Stycznia On 1/29/2024 at 5:10 PM, barszczo said: Samolot zmienił także barwy, kolor DE zastąpiono OG. Dziękuję! Tak, oprócz kolorów kamuflażu dodali także małe kili (fins) na stabilizatorach. Są one dołączone do zestawu jako opcja. On 1/29/2024 at 5:10 PM, barszczo said: Co ciekawe stery wysokości pozostawiono w starych barwach Bardzo fajne zdjęcia - to te, których nie widziałem. I bardzo interesujący fakt pomoże uczynić model bardziej oryginalnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia Cześć wszystkim! Przepraszam za długą nieobecność. Kiedy byłem zajęty montażem kokpitu, zapomniałem obciążyć przedni kadłub. Zgodnie z oczekiwaniami samolot, gdy już stanie na kołach, cofa się. Musiałem włożyć trochę więcej wysiłku. Wziąłem ołowiany ciężarek wędkarski i za pomocą szczypiec uformowałem z niego równoległościan (a raczej trzy). Wszystkie zostały zamontowane we wnęce przedniego koła, nieco je skracając. Szczelinę między nimi wypełniłem szpachlą i pomalowałem aluminium. Po zamontowaniu podwozia przykleiłem także drzwi wnękowe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia No i problem rozwiązany. Fajnie wygląda z tym żółtym brzuchem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano 22 Maja Autor Share Napisano 22 Maja Cześć wszystkim! Zakończono prace nad Pioneerem. Zdjął maski z osłonę kabiny. Wynik jest bardzo dobry - nigdzie nie ma wycieków. I wcale nie żałuję, że zamontowałam vacumform canopy – widać przez nią więcej, niż się spodziewałam! 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Całość wygląda świetnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Ładny Ci on . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi