i_hate_sparks Napisano 28 Października 2023 Napisano 28 Października 2023 (edytowane) Dzień dobry, przedstawiam mój najnowszy model jakim jest Fw190D-9 w malowaniu słynnej JV44 „Papagei Staffel”. Jednostka miała za zadanie osłaniać me-262 podczas startu oraz lądowania. Co do modelu to jestem nad wyraz zadowolony z efektu biorąc pod uwagę to, że miałem z nim wiele problemów ze spasowaniem, głównie w okolicach osłon silnika oraz karabinów maszynowych. Mam nadzieję, że się spodoba, liczę na konstruktywną krytykę Edytowane 28 Października 2023 przez i_hate_sparks 7 Cytuj
marek d Napisano 29 Października 2023 Napisano 29 Października 2023 Podoba mi się Twoja praca. 1 Cytuj
kozborn Napisano 29 Października 2023 Napisano 29 Października 2023 Bardzo mi się podoba. Od razu mam ochotę na zrobienie jakiejś foczki, jakkolwiek to brzmi, @zaruk na zdjęciu z góry mam wrażenie, że linie skrzydeł i stateczników poziomych nie są równolegle - zdaje mi się? 1 Cytuj
zaruk Napisano 29 Października 2023 Napisano 29 Października 2023 12 godzin temu, kozborn napisał: @zaruk na zdjęciu z góry mam wrażenie, że linie skrzydeł i stateczników poziomych nie są równolegle - zdaje mi się? Mnie pytasz? Bo jeszcze nie sprawdzałem Cytuj
kozborn Napisano 29 Października 2023 Napisano 29 Października 2023 Nie, Ciebie wymieniłem w innym kontekście pytanie o stateczniki oczywiście do @i_hate_sparks Cytuj
i_hate_sparks Napisano 30 Października 2023 Autor Napisano 30 Października 2023 W dniu 29.10.2023 o 08:43, kozborn napisał: Bardzo mi się podoba. Od razu mam ochotę na zrobienie jakiejś foczki, jakkolwiek to brzmi, @zaruk na zdjęciu z góry mam wrażenie, że linie skrzydeł i stateczników poziomych nie są równolegle - zdaje mi się? Możliwe, że to wina perspektywy, źle wklejonego tylnego koła albo gafy, której miałem nadzieję nikt nie zauważy - przez przypadek wkleiłem asymetrycznie krzyże na górnych powierzchniach skrzydeł, gdy się zorientowałem kalki były już ułożone i wyschnięte. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi