i_hate_sparks Napisano 28 Października 2023 Share Napisano 28 Października 2023 (edytowane) Dzień dobry, przedstawiam mój najnowszy model jakim jest Fw190D-9 w malowaniu słynnej JV44 „Papagei Staffel”. Jednostka miała za zadanie osłaniać me-262 podczas startu oraz lądowania. Co do modelu to jestem nad wyraz zadowolony z efektu biorąc pod uwagę to, że miałem z nim wiele problemów ze spasowaniem, głównie w okolicach osłon silnika oraz karabinów maszynowych. Mam nadzieję, że się spodoba, liczę na konstruktywną krytykę Edytowane 28 Października 2023 przez i_hate_sparks 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 29 Października 2023 Share Napisano 29 Października 2023 Podoba mi się Twoja praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Października 2023 Share Napisano 29 Października 2023 Bardzo mi się podoba. Od razu mam ochotę na zrobienie jakiejś foczki, jakkolwiek to brzmi, @zaruk na zdjęciu z góry mam wrażenie, że linie skrzydeł i stateczników poziomych nie są równolegle - zdaje mi się? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 29 Października 2023 Share Napisano 29 Października 2023 12 godzin temu, kozborn napisał: @zaruk na zdjęciu z góry mam wrażenie, że linie skrzydeł i stateczników poziomych nie są równolegle - zdaje mi się? Mnie pytasz? Bo jeszcze nie sprawdzałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Października 2023 Share Napisano 29 Października 2023 Nie, Ciebie wymieniłem w innym kontekście pytanie o stateczniki oczywiście do @i_hate_sparks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i_hate_sparks Napisano 30 Października 2023 Autor Share Napisano 30 Października 2023 W dniu 29.10.2023 o 08:43, kozborn napisał: Bardzo mi się podoba. Od razu mam ochotę na zrobienie jakiejś foczki, jakkolwiek to brzmi, @zaruk na zdjęciu z góry mam wrażenie, że linie skrzydeł i stateczników poziomych nie są równolegle - zdaje mi się? Możliwe, że to wina perspektywy, źle wklejonego tylnego koła albo gafy, której miałem nadzieję nikt nie zauważy - przez przypadek wkleiłem asymetrycznie krzyże na górnych powierzchniach skrzydeł, gdy się zorientowałem kalki były już ułożone i wyschnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi