Marcin M. Napisano 3 Listopada 2023 Share Napisano 3 Listopada 2023 (edytowane) Jak się macie Panowie. Trochę zeszło od ostatniego razu. Jesień za oknem to i malowanie spokojnie można zacząć. Pacjent, jak zwykle do rzeźby i wykonania nie ma co się czepiać, dobry szczegół, twarda żywica. Będzie w kapeluszu. Sklejony już w całość. Nareszcie znalazłem dobry matowy podkład. Army Painter. Pierwszy raz spróbuję techniki slap chopa. Może się uda. Żeby dwa razy nie chodzić kupiłem co trzeba. M. Edytowane 3 Listopada 2023 przez Marcin M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 3 Listopada 2023 Share Napisano 3 Listopada 2023 59 minut temu, Marcin M. napisał: dobry matowy to jest mat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Listopada 2023 Share Napisano 3 Listopada 2023 długo Waćpana nie było ale widzę że zima zapowiada się pracowicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Listopada 2023 Autor Share Napisano 3 Listopada 2023 15 minut temu, KFS-miniatures napisał: to jest mat? Mat, pod światłem się błyszczy bardzo, ale jest to mat. Z tych co stosowałem do tej pory ten jest najlepszy. 16 minut temu, M.A.V. napisał: długo Waćpana nie było No, trochę zeszło na aktywność fizyczną... 17 minut temu, M.A.V. napisał: zima zapowiada się pracowicie chodzą słuchy, że ma to być lekkie łatwe i przyjemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KFS-miniatures Napisano 3 Listopada 2023 Share Napisano 3 Listopada 2023 2 godziny temu, Marcin M. napisał: Mat, pod światłem się błyszczy bardzo, ale jest to mat. ..tak pytałem, bo byłem pewien, że 'mat pod światłem' wygląda mniej więcej tak: ..ale jak widać mat nie jedno ma imię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 7 Listopada 2023 Autor Share Napisano 7 Listopada 2023 W dniu 3.11.2023 o 18:50, Marcin M. napisał: chodzą słuchy, że ma to być lekkie łatwe i przyjemne. Nie było... albo ja nie umiem... Dobra, po staremu. Kapelusz pomalowany Vallejo Xpress Wasteland Brown. Mniej więcej tak to powinno było wyglądać. Może kiedyś zrobię jeszcze jedno podejście. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 9 Listopada 2023 Autor Share Napisano 9 Listopada 2023 Maluję dalej... Lampę pomaluję po skończeniu całości, łącznie z podstawką. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 Fajnie. Z twarzy Bilbo Baggins w dniu swoich setnych urodzin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Listopada 2023 Autor Share Napisano 11 Listopada 2023 W dniu 9.11.2023 o 21:56, zaruk napisał: Z twarzy Bilbo Baggins w dniu swoich setnych urodzin. Ino że Bilbo taki czyścioch był i raczej górnictwem by się nie parał. Ale fakt, podobny. Troszkę prac przy podstawce, przy dzbankach speedpainty bardzo ładnie zadziałały, wspomagane lekkim drybrushem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 11 Listopada 2023 Share Napisano 11 Listopada 2023 Najlepsze imieninowe. Tak przy okazji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 12 Listopada 2023 Autor Share Napisano 12 Listopada 2023 W dniu 11.11.2023 o 14:53, zaruk napisał: Najlepsze imieninowe. Tak przy okazji Dzięki! W sumie tak wygląda na tę chwilę. Spróbuję pobawić się z OSL. Nie ręczę za efekt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 13 Listopada 2023 Autor Share Napisano 13 Listopada 2023 Pierwsze zabawy ze światłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 14 Listopada 2023 Autor Share Napisano 14 Listopada 2023 Podejrzewam, że jutro będę musiał jeszcze rozjaśniać. M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 15 Listopada 2023 Share Napisano 15 Listopada 2023 fajny ten obrzyn na plecach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Listopada 2023 Autor Share Napisano 15 Listopada 2023 (edytowane) 12 godzin temu, M.A.V. napisał: fajny ten obrzyn na plecach Dzięki, za bardzo nie chciałem z kolorami przesadzać. Zapraszam do GALERII Edytowane 15 Listopada 2023 przez Marcin M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi