letalin Napisano 6 Listopada 2023 Share Napisano 6 Listopada 2023 Starszy zestaw ode mnie. To pudełko konkretnie z 1966 roku. Cóż, nigdy go nie skleję. Taki jest plan. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Listopada 2023 Share Napisano 6 Listopada 2023 13 minut temu, letalin napisał: Cóż, nigdy go nie skleję. Taki jest plan. Nawet nie próbuj. Form już nie ma, więcej nie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 6 Listopada 2023 Autor Share Napisano 6 Listopada 2023 Mam jeszcze trzy. W tym jeden wrak, kompletny , do renowacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 6 Listopada 2023 Share Napisano 6 Listopada 2023 Części juz ze srebrnego tworzywa, a nie jak wczesne z ebonitu pryskanego srebrzanką No i te cudowne humanoidy 2 godziny temu, letalin napisał: Mam jeszcze trzy. W tym jeden wrak, kompletny , do renowacji. Mam dwa pudełka chyba starsze i jeden gotowy model w dobrym stanie ekspozycyjnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 7 Listopada 2023 Autor Share Napisano 7 Listopada 2023 11 godzin temu, Artek82 napisał: No i te cudowne humanoidy Niebieska figurka przedstawia kobietę. Z jednym cyckiem. Centralnym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 7 Listopada 2023 Share Napisano 7 Listopada 2023 Godzinę temu, letalin napisał: kobietę. Z jednym cyckiem. Centralnym. Dobrze że zwierząt nie robili 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 7 Listopada 2023 Share Napisano 7 Listopada 2023 Śliczności!!! A jakie bogate wyposażenie kokpitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pezetinz Napisano 8 Listopada 2023 Share Napisano 8 Listopada 2023 W Muzeum Zabawek w Kudowie-Zdroju jest taki eksponat. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 Widziałem , pierwsza edycja, malowany fabrycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireneusz Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 Witam, też kiedyś kupiłem w takim stanie jak na zdjęciu.Poprzedni właściciel zaczął poprawiać ale dał sobie spokój,niekompletny.Może kiedyś dokończę 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 11 Listopada 2023 Autor Share Napisano 11 Listopada 2023 Poprawianie tych zestawów jest trochę bez sensu, jak dla mnie. Nakład pracy konieczny do wyprowadzenia tego jest porównywalny z budową od podstaw. Ja preferuję surowe, prosto z pudła, poprawnie sklejone, z ewentualną zmianą kalkomanii na lepsze technicznie i bez zażółceń. I takie, z tymi wszystkimi błędami, oryginalne w swojej niedoskonałości, najbardziej mi leżą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi