letalin Napisano 6 Listopada 2023 Napisano 6 Listopada 2023 Starszy zestaw ode mnie. To pudełko konkretnie z 1966 roku. Cóż, nigdy go nie skleję. Taki jest plan. 5 Cytuj
barszczo Napisano 6 Listopada 2023 Napisano 6 Listopada 2023 13 minut temu, letalin napisał: Cóż, nigdy go nie skleję. Taki jest plan. Nawet nie próbuj. Form już nie ma, więcej nie będzie . Cytuj
letalin Napisano 6 Listopada 2023 Autor Napisano 6 Listopada 2023 Mam jeszcze trzy. W tym jeden wrak, kompletny , do renowacji. 1 Cytuj
Artek82 Napisano 6 Listopada 2023 Napisano 6 Listopada 2023 Części juz ze srebrnego tworzywa, a nie jak wczesne z ebonitu pryskanego srebrzanką No i te cudowne humanoidy 2 godziny temu, letalin napisał: Mam jeszcze trzy. W tym jeden wrak, kompletny , do renowacji. Mam dwa pudełka chyba starsze i jeden gotowy model w dobrym stanie ekspozycyjnym 1 Cytuj
letalin Napisano 7 Listopada 2023 Autor Napisano 7 Listopada 2023 11 godzin temu, Artek82 napisał: No i te cudowne humanoidy Niebieska figurka przedstawia kobietę. Z jednym cyckiem. Centralnym. 1 Cytuj
Artek82 Napisano 7 Listopada 2023 Napisano 7 Listopada 2023 Godzinę temu, letalin napisał: kobietę. Z jednym cyckiem. Centralnym. Dobrze że zwierząt nie robili 1 2 Cytuj
jmx62 Napisano 7 Listopada 2023 Napisano 7 Listopada 2023 Śliczności!!! A jakie bogate wyposażenie kokpitu Cytuj
pezetinz Napisano 8 Listopada 2023 Napisano 8 Listopada 2023 W Muzeum Zabawek w Kudowie-Zdroju jest taki eksponat. 5 Cytuj
barszczo Napisano 9 Listopada 2023 Napisano 9 Listopada 2023 Widziałem , pierwsza edycja, malowany fabrycznie. 1 Cytuj
ireneusz Napisano 9 Listopada 2023 Napisano 9 Listopada 2023 Witam, też kiedyś kupiłem w takim stanie jak na zdjęciu.Poprzedni właściciel zaczął poprawiać ale dał sobie spokój,niekompletny.Może kiedyś dokończę 3 Cytuj
letalin Napisano 11 Listopada 2023 Autor Napisano 11 Listopada 2023 Poprawianie tych zestawów jest trochę bez sensu, jak dla mnie. Nakład pracy konieczny do wyprowadzenia tego jest porównywalny z budową od podstaw. Ja preferuję surowe, prosto z pudła, poprawnie sklejone, z ewentualną zmianą kalkomanii na lepsze technicznie i bez zażółceń. I takie, z tymi wszystkimi błędami, oryginalne w swojej niedoskonałości, najbardziej mi leżą. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi