Kon_Bar Napisano 12 Listopada 2023 Napisano 12 Listopada 2023 Wpadł mi w łapki ten zestawik i chciałem się podzielić swoja opinią na jego temat. Tematyka: 10/10 Z zawartością to już gorzej... Instrukcja: 5/10 Główne części: 7/10 Żywica trochę "gumowata", łatwo się odkształca (np. zderzak przedni). Detale: 7/10 Gdyby nie zmiażdżona kierownica byłoby i 8/10. Co do merytoryki to niestety... Moim zdaniem zdjęcia prezentują inne siedziska etc. Ale może model powstał ma bazie jakiegoś zmodyfikowanego egzemplarza? Części przezroczyste: 2/10 2, bo "koguty" są fajne. reszta to kompletna pomyłka... Ocena ogólna: 5/10 Zawartość do ceny: 3/10 Moim zdaniem zestaw dla wielkich pasjonatów czerwonych samochodów 1 Cytuj
Grzes Napisano 12 Listopada 2023 Napisano 12 Listopada 2023 Armada robi sporo ciekawych tematów w eleganckich pudełeczkach. Na tym w sumie zachwyty się kończą. Kiedyś kupiłem Jeśli chodzi o ocenę, u Ciebie jeszcze nie jest źle, bo np. 59 minut temu, Kon_Bar napisał: Instrukcja: 5/10 A u mnie była instrukcja do zwykłej ciężarówki. Pisałem do producenta... odpisali mi tyle, że nie ma instrukcji do cysterny, bo... po prostu jej nie zrobili. Jest przecież tyle zdjęć w internecie, że każdy sobie może znaleźć i poradzić Poza tym mnóstwo części niedolanych, albo połamanych. Modele dla prawdziwych zapaleńców. 1 Cytuj
Vieh_san Napisano 12 Listopada 2023 Napisano 12 Listopada 2023 Jeśli chodzi o oszklenie drukowane, to jeszcze nikt nie wymyślił takiej żywicy żeby była naprawdę przezroczysta, niektórzy to szlifują i dają bezbarwny lakier, ale to i tak będzie widać warstwy. Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 14 Listopada 2023 Napisano 14 Listopada 2023 uwielbiam takie podejście znajdź sobie sam jakość poskładasz W dniu 12.11.2023 o 12:46, Grzes napisał: Armada robi sporo ciekawych tematów w eleganckich pudełeczkach. Na tym w sumie zachwyty się kończą. Kiedyś kupiłem Jeśli chodzi o ocenę, u Ciebie jeszcze nie jest źle, bo np. A u mnie była instrukcja do zwykłej ciężarówki. Pisałem do producenta... odpisali mi tyle, że nie ma instrukcji do cysterny, bo... po prostu jej nie zrobili. Jest przecież tyle zdjęć w internecie, że każdy sobie może znaleźć i poradzić Poza tym mnóstwo części niedolanych, albo połamanych. Modele dla prawdziwych zapaleńców. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi