Kon_Bar Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Wpadł mi w łapki ten zestawik i chciałem się podzielić swoja opinią na jego temat. Tematyka: 10/10 Z zawartością to już gorzej... Instrukcja: 5/10 Główne części: 7/10 Żywica trochę "gumowata", łatwo się odkształca (np. zderzak przedni). Detale: 7/10 Gdyby nie zmiażdżona kierownica byłoby i 8/10. Co do merytoryki to niestety... Moim zdaniem zdjęcia prezentują inne siedziska etc. Ale może model powstał ma bazie jakiegoś zmodyfikowanego egzemplarza? Części przezroczyste: 2/10 2, bo "koguty" są fajne. reszta to kompletna pomyłka... Ocena ogólna: 5/10 Zawartość do ceny: 3/10 Moim zdaniem zestaw dla wielkich pasjonatów czerwonych samochodów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Armada robi sporo ciekawych tematów w eleganckich pudełeczkach. Na tym w sumie zachwyty się kończą. Kiedyś kupiłem Jeśli chodzi o ocenę, u Ciebie jeszcze nie jest źle, bo np. 59 minut temu, Kon_Bar napisał: Instrukcja: 5/10 A u mnie była instrukcja do zwykłej ciężarówki. Pisałem do producenta... odpisali mi tyle, że nie ma instrukcji do cysterny, bo... po prostu jej nie zrobili. Jest przecież tyle zdjęć w internecie, że każdy sobie może znaleźć i poradzić Poza tym mnóstwo części niedolanych, albo połamanych. Modele dla prawdziwych zapaleńców. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Jeśli chodzi o oszklenie drukowane, to jeszcze nikt nie wymyślił takiej żywicy żeby była naprawdę przezroczysta, niektórzy to szlifują i dają bezbarwny lakier, ale to i tak będzie widać warstwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 14 Listopada 2023 Share Napisano 14 Listopada 2023 uwielbiam takie podejście znajdź sobie sam jakość poskładasz W dniu 12.11.2023 o 12:46, Grzes napisał: Armada robi sporo ciekawych tematów w eleganckich pudełeczkach. Na tym w sumie zachwyty się kończą. Kiedyś kupiłem Jeśli chodzi o ocenę, u Ciebie jeszcze nie jest źle, bo np. A u mnie była instrukcja do zwykłej ciężarówki. Pisałem do producenta... odpisali mi tyle, że nie ma instrukcji do cysterny, bo... po prostu jej nie zrobili. Jest przecież tyle zdjęć w internecie, że każdy sobie może znaleźć i poradzić Poza tym mnóstwo części niedolanych, albo połamanych. Modele dla prawdziwych zapaleńców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi