bart207skw Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Witam na paru zdjęciach poniżej skończony model. Kolejny model wydawany jak Harrier bez sensu Też tak jak Harrier niczym sę nie broni. Ten model jest stary i to widać. Np. w odożnieniu od niektorych modeli na frzewku z airfixa czy Novo/Frog. Kalki tez go nie bronią bo dostałem tylko jeden arkusz kalek w pudełku zamiast dwoch. Stąd malowanie chińskie bo tylko pod te malowanie mialem w kalkach nr taktyczny. Model słaby, Wypraski z form, ktorę juz wiele przeszły. Jak Delfin to Eduard lub Bilek. Zapraszam do oglądania. Na ostatnim zdjęciu Delfin ze swoim rywalem, czyli naszą iskrą też z Mistercrafta (zrobiona parę lat temu - malowana starymi humbrolami). Na marginesie Iskra jest o wiele lepszym modelem od tego delfina. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floki Napisano 12 Listopada 2023 Share Napisano 12 Listopada 2023 Tak czy siak fajnie wyszedł. ps. Moim zdaniem model L-29 nie jest jednak taki bezsensowny jak wyrób harrieropodobny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 (edytowane) 16 godzin temu, bart207skw napisał: Stąd malowanie chińskie Wietnamskie U góry Wietnam, u dołu Chiny: Edytowane 13 Listopada 2023 przez Wymysl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 13 Listopada 2023 Autor Share Napisano 13 Listopada 2023 37 minut temu, Wymysl napisał: Wietnamskie U góry Wietnam, u dołu Chiny: oki popełniłem błąd, ale żeby tak po oczach od razu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 49 minut temu, bart207skw napisał: oki popełniłem błąd, ale żeby tak po oczach od razu? Sorry! Wysyłałem z telefonu, a tam wyświetlało się w rozsądnych rozmiarach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 17 godzin temu, bart207skw napisał: Jak Delfin to Eduard lub Bilek. Eduardowy jest fajny ale to chyba przepak a nie twórczość Edzia, a Bilkowy to zbyt daleko od Kp-eluszowego nie leży. Mam go i jakoś od paru lat nie jestem w stanie się przekonać do jego budowy A model jak model - i tak jestem pełen podziwu że ci się chciało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 13 Listopada 2023 Share Napisano 13 Listopada 2023 6 godzin temu, abtb napisał: Mam go i jakoś od paru lat nie jestem w stanie się przekonać do jego budowy No nie wierzę, jednak istnieje mydło, w którym nie masz ochoty rzeźbić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi