Vieh_san Napisano 29 Listopada 2023 Autor Share Napisano 29 Listopada 2023 (edytowane) 5 godzin temu, Grzegorz Stróżek napisał: GRATULACJE!!! - cieszę się, że ktoś w bardzo fajny sposób wykorzystał mój blaszany projekt zrobiony ponad 23 lata temu. pzdr G. Wow, to dla mnie wiele znaczy ten zestaw to wielka wartość dodana do tego modelu. Edytowane 29 Listopada 2023 przez Vieh_san Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 29 Listopada 2023 Share Napisano 29 Listopada 2023 Jakoś chyba nie trafiłem ładniej wykonanej Wilgi z tego zestawu.....z szybowcem coś pięknego...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 30 Listopada 2023 Super Moderator Share Napisano 30 Listopada 2023 Wilga pięknie wyszła. Zapytam bo nie doczytałem, gdzie takie kalki mogę zakupić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 30 Listopada 2023 Autor Share Napisano 30 Listopada 2023 12 minut temu, jawkers napisał: Wilga pięknie wyszła. Zapytam bo nie doczytałem, gdzie takie kalki mogę zakupić? Kalki są z zestawu (trochę przycięte na drzwiach i na osłonie silnika, bo za długie były) plus numery rejestracyjne sam sobie wydrukowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 1 Grudnia 2023 Share Napisano 1 Grudnia 2023 Fajna Wilga. Bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi